2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 147 پست
نه بخدا نور چشمه اونقدر مشکل داریم سر درس ومشقش پسر بدی نیست اما اصلاااا درس نمی‌خونه همه رو کلافه ک ...

خوب چرا نیمه بچه راباخودش نبرده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر شرش کنده شده پس

پس چرا زنیکه پسره راباخودش نبرده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
همسرم خیلی دوسش داره نمیخواد دنبال کارها قانونیش کلا بیشتر از بچه واقعی هم دوسش داره منم میگم به من ...

عزیزم هوشیار باش حتی وقتی خوابی،مردی که زیاد مهم نباشه بفهمه بچه خودش هست یانه،پس اون خانمم هنوز جایی براش داره،نگو گفته برش نمیگردونم،احتمالش هست

عزیزم هوشیار باش حتی وقتی خوابی،مردی که زیاد مهم نباشه بفهمه بچه خودش هست یانه،پس اون خانمم هنوز جای ...

بخدا همه چی رها کردم میگم جهنم همین که مهریه منو بده دست خالی نباشه بعدا 

هر چی شد شد بزار تو لجنزار خودشون غرق بشن 

نه بخدا نور چشمه اونقدر مشکل داریم سر درس ومشقش پسر بدی نیست اما اصلاااا درس نمی‌خونه همه رو کلافه ک ...

واقعا نمیدونم چی بگم. مرد انقد بی غیرت میشه مگه... ! بعید نیست پس فردا بگرده با همون زنه وگرنه که بچه ای که اون با عشق و حال با یکی دیگه پس انداخته رو جمع نمیکرد حتما خاطرشو میخاد. اصلا بهش رحم نکن موقع سند زدن قید کن که در ازای انقد سکه این خونه رو میگیرم همونجا هم بگو‌عجله ای برای بقیش ندارم ولی راضی نیستم ببخشم تو اون خونه ببخشید داری دو تا بچه هاشو جمع میکنی خدمتکارم میگرفت باید حقوق میداد به شما که میگی خرجی هم نمی‌ده 

واقعا نمیدونم چی بگم. مرد انقد بی غیرت میشه مگه... ! بعید نیست پس فردا بگرده با همون زنه وگرنه که بچ ...

واقعا تو زندگی هر کس خودش و قسمت و شانسش باقی حرفه 

من بخت کوتاهی داشتم از اول 

یه عده هم خدا بغلشون کرده خواهر 

واقعا تو زندگی هر کس خودش و قسمت و شانسش باقی حرفه من بخت کوتاهی داشتم از اول یه عده هم خدا بغلشون ک ...

اینطور نگو عزیزم به خدا قلبم شکست برات. هممون تو زندگی مشکلاتی داریم خدا بزرگه