2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجورین واقعا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست
احمق نبودیم ادم تو رابطه عاطفی تحت تاثیر احساسات خیلی مختلفی قرار میگیره وقتی میاد بیرون راحت نگاه م ...

خیلی خوبه

من میترسم کنارش باز هم حس داشته باشم  :) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خیلی خوبهمن میترسم کنارش باز هم حس داشته باشم :)

خب اگه همکلاسیته ممکنه پیش بیاد و شرایط سخت تری رو برات ایجاد کنه 

باید نرمال رفتارکنی 

اگر توی جمع دوستانه ای اون بود و توام قبلا بودی فکرنکن باید نری 

تو برو راحت باش وقت بگذرون و اصلا به اون اهمیت نده 

من اولین دوست پسرم که ازش جدا شدم چندبار تو جمع دوستانه کنارش قرار گرفتم و خیلی سگ محلش کردم نتیجش هم این شد رفته بود از دوستام سراغمو گرفته بود و میخواست برگرده!🤣

ولی من تو اون جمعا رفتارشو تحلیل میکردم و هربار به این نتیجه رسیدم خیلی کار خوبی کردم که جدا شدم 

باید بی‌طرف نگاه کنی و اون وقت میفهمی با چه داغونی تو رابطه بودی 😔🤣🤣

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه همکلاسیته ممکنه پیش بیاد و شرایط سخت تری رو برات ایجاد کنه باید نرمال رفتارکنی اگر توی جمع دو ...

دقیقامنم امتحان کردم وقتی حالم بد بود و پست چس ناله میذاشتم اون دووووور میشد و اصلااااا محل نمیداد

ولی وقتی شاد و شنگول بودم و محلش نمیدادم هی میومد پستامث لایک میکرد😐😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

دقیقامنم امتحان کردم وقتی حالم بد بود و پست چس ناله میذاشتم اون دووووور میشد و اصلااااا محل نمیدادول ...

چون وقتی تو دلتنگ و ناراحتی در حقیقت کنار اونی 

انرژی عشقت همراه اون پسر هست 

ولی وقتی انرژیت نباشه ، اون احساس کمبود میکنه 

رک بگم بهت من هیچوقت چسناله نزاشتم ولی تا دوماه حالم داغون بود ، هیچ ریکشنی ندادم هیچی ، بعد دوماه از لحاظ احساسی جدا شدم و انرژیم رو قطع کردم و پست ها و استونی های چسناله اون شروع شد هر نیم ساعت چسناله نوت میزاشت البته من انفال کرده بودم دوستام خبر میدادن ولی خب روندش اینه 

و ناله های اون شخص هم به این معنی نیست شما باید برگردی به رابطه سمی 

برگشت به آزادی🕊

چون وقتی تو دلتنگ و ناراحتی در حقیقت کنار اونی انرژی عشقت همراه اون پسر هست ولی وقتی انرژیت نباشه ، ...

یعنی خودت هبچ وقت برنگشتی؟ 

من همش فکر میکردم اگه برگردم درست شده حتما

بعد دوماه کامل یادشون میرفت یا بازم دلشون میخواست برگردی؟ 

یعنی خودت هبچ وقت برنگشتی؟ من همش فکر میکردم اگه برگردم درست شده حتمابعد دوماه کامل یادشون میرفت یا ...

برنگشتم هرچی گذشت فهمیدم اون ادم برام مضر بوده 

دیگه من که از دل اون خبر ندارم 🤣ببین یچیزیو بهت میگم پسرا دلشون دریاست 

میرن دنبال بعدی واسه لاس زدن 

از اون طرف دلشون واسه اکسشونم تنگ میشه ، تا وقتی تو جمع دوستانه با اون قرار میگرفتم همش بهم زل میزد خیلی ضایع 

دیگه تصمیم گرفتم تو اون جمعا هم نرم وقتی نرفتم هم تو کافه ای جایی باهم قرار می‌گرفتیم از دورترین جای کافه زل میزد به من یه حرکات ضایعی درمی‌آورد که ...مثلا یهو وسط کافه فندکی بهش داده بودمو بلند میکرد چندبار روشن خاموش میکرد 🤦

هرچی بگذره زمان دختر میفهمه پسر براش خیلی سم بوده و پسر دلشون میخواد دوباره اون حس مالکیت رو داشته باشه 

به هم برگردین هم باز جدا میشین ، آزموده را آزمودن خطاست 

آدما عوض نمیشن 

برگشت به آزادی🕊

برنگشتم هرچی گذشت فهمیدم اون ادم برام مضر بوده دیگه من که از دل اون خبر ندارم 🤣ببین یچیزیو بهت میگم ...

چقدر سم🤦🏻‍♀️🤣

اره درست میگی دقیقا همینه  :) 

خب دلیل تمیشه چون این شکلی پوشیده خراب باشه الان تو خارج همه این شکلین ولی تو حتما ازش جدا شو

ربطی تو خارج یا ایران نداره گلم بعد از اون اتوسا دیگه منم برام باور شد کسی که سوتین میپوشه این شکلی چیکارس وگرنه ادم عاقل و باحیا بی حجاب اوت هم باشه لخت جلو دوربین نمیره اینجوری میرن که مثلا بگن ما خیلی خفنیم یا چی