2777
2789
عنوان

خانما کمک چند ماهه ازدواج کردم یکبارم نتونستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معذرت میخوام میگم دردش اونقدر شدید نیست ولی برای من غیر قابل تحمل هستدیروز اتفاقا از ژل استفاده کردم ...

ژل لوبریکانت بگیر حتماً کمک میکنه 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
ژل لوبریکانت بگیر حتماً کمک میکنه

گرفتم بر پایه ی اب 

خیلی بهتر بود اما بعد که ببخشید بخدا روم نمیشه

بعد که انگار میره داخل

خشک هست و انگار پوستم تراشیده میشه

معذرت میخوام میگم دردش اونقدر شدید نیست ولی برای من غیر قابل تحمل هستدیروز اتفاقا از ژل استفاده کردم ...

اتفاقا برای من خیلی دردناک بود خیلی 

که دیگه دیدم اگه کارو تموم نکنیم دلخوری و کینه پیش میاد 

تحمل کردم الانم خداروشکر راحتم 

از لوبریکانت  اسفاده کن ب همسرت فشار روانی نیار بذار اونم کمکت کنه این مرحله رو تموم کنید

گرفتم بر پایه ی اب خیلی بهتر بود اما بعد که ببخشید بخدا روم نمیشهبعد که انگار میره داخلخشک هست و انگ ...

زیاد لغزاننده استفاده کن برو دکتر ببین برای خشکی چی معرفی میکنن قبلشم حتما تحریک شو ک دردت از بین بره

اتفاقا برای من خیلی دردناک بود خیلی که دیگه دیدم اگه کارو تموم نکنیم دلخوری و کینه پیش میاد تحمل کرد ...

الان منم بیشتر ناراحتیم بابت همینه که مدام دلخوری پیش میاد

حتی بوده گفتم ی بار درد رو تحمل کن

نمیدونم بخدا چیکار کنم

شما بعد چند وقت خوب شدید