2777
2789

سلام خوبین

من چندماه عقد بودم دو هفته هم الان ازدواج کردیم

اما یکبارم نتونستم با همسرم رابطه ی کامل داشته باشم

درد شدید دارم رفتم دکتر گفت مشکلی نداری

خسته شدم از این وضع رومم نمیشه جایی بگم 

این روندم داره به زندگیم اسیب میزنه لطفا راهنمایی کنید منو

نظرسنجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه زود خسته شدی...

من 3 ساله ازدواج کردم شرایطم اینه

واژینیسموس هستید باید صبر داشته باشید

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چه زود خسته شدی...من 3 ساله ازدواج کردم شرایطم اینهواژینیسموس هستید باید صبر داشته باشید

ممکنه واژینیسموس هم نباشه. من خودمم همین بودم اوایل طبیعتا دردناکه و سخت

ببین احتمالا واژینیسموس داری

ورزش کگل رو سرچ کن انجام بده

الان اینجا همه حمله میکنن به من ولی از لحاظ علمی چیزی به عنوان پرده بکارت به اون صورت که توو ذهن ما کردن وجود نداره. یه غشا خیلی نازک هست که داخلش هم سوراخه و خون پریود از اونجا میاد

اونایی که توو ذهنشون دارن به من فوش میدن سرچ کنن Is there a scientific way to determine women’s virginity 

اون کسایی که بار اول رابطه ازشون خون میاد به دلیل اینه که پیش نوازی کامل ندارن و احتمالا دیواره واژن خشکه و اون اصطکاک خونریزی ایجاد میکنه نه چیزی مثل پرده.

ویدیوهای اموزشی ببین و ذهنت رو اماده کن. اگه بدنت اماده باشه بار اول نه درد داری نه خونریزی (من نداشتم اصلا)

از همسرت بخواه پیش نوازی کنه و از لوبریکانت استفاده کن. از اول میتونی از انگشت یا dialator استفاده کنی

و یادت باشه هیچ چیزی به شکل پرده که توو ذهن ما کردن وجود نداره. فیلم و عکس اموزشی ببین کمکت میکنه

درست میشه عزیزم دروشو تحمل کن خوب میشه. منم اینجور بودم. یه چند وقت اذیتی با لوبریکانت و اینا فعلا ر ...

معذرت میخوام میگم 

دردش اونقدر شدید نیست 

ولی برای من غیر قابل تحمل هست

دیروز اتفاقا از ژل استفاده کردم یکم بهتر بود نسبت به قبل