2777
2789

طرف توی رابطه یه بلایی سر طرف میاره و بعد بحثشون میشه، طرف مقابل که از کار طرف آزار دیده میاد توی پیام رسان با طرف چت میکنه، بعد این میاد اسکرین چتاشو میزاره توی تاپیک و مثلا میگه ببینید این چقدر بی ادبه و چقدر آدم بی شعوریه که با من اینطوری حرف زده، بعد همتون میاید یه طرفه قضاوت میکنید، یعنی توی این تاپیکا یبار ندیدم کامنت بزارید بگید چه بلایی سر طرف اوردی که اون انقدر عصبانیه

چی گفتی خودت فهمیدی 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

من یه بار پرسیدم متاسفانه فحشم خوردم بابتش.جو اینجا متاسفانه خیلی عاقلانه نیست بیشتر بر مبنای احساس هست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقنی توی همچین سایتی که پر از افکار و نظرات متفاوته تاپیک میزنی شاهد همه جور نظری هستی🤷‍♀️

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

آره فهمید دقیقا با امثال تو بووود که فاز روشنفکری و قضاوت یه طرفه برداشتید خوشگل مایه دار

طرف مردا نگیر اونا بهت چی میدن جز ….

طرف یه مرد خاله زنک که این وقت صبح باید دنبال کار و زندگی باشه و تو سایت بارداری نظر میده و نگیر 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

با سپاس از درک بالای شما

مرتیکه خاله زنک خدایی این دخترای نسل جدید خوب کاری میکنن ها شما مردا رو میتیغن خونه زندگی براتون نمیسازن اکثرا .اخه زبون تون درازه آفرین دخترا 

خیلی زود قضاوت میکنن

متاسفانه و فکر میکنن حالا ما یا تایید کنیم یا تخریبش چی میشه مگه بزار فقط حرفمون زده باشیم ولی یک درصد فکر نمی کنن اگر اون طرف برمبنای این سخن تصمیم اشتباهی بگیره گردنش میمونه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست