2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی عرضه بودیم که افسرده شدیم 

یک بیکار از اشغال بدتر 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

اینجوریه که الان خوابم میاد از لحاظ جسمی اما روحی نه و مدام افکار بیهوده تو مغزمن صبح ها اصلا انرژی ندارم دیگه حس خوشحالی و ناراحتی نمی‌دونم چیه اصلن خودمو باختم و نمی‌دونم کی‌قراره حالم خوب شه ما بی عرضه نیستیم فقط بدجوری شکستیم و نمیدونیم دوباره چجوری باید سر پا بشیم

بی عرضه؟

عزیزم من افسردگی حاد داشتم

نمیتونستم شبا بخوابم حتی از شدت حال بد نمیتونستم گریه کنم فکرکن عزیزم مرد سرقبرش هرکاری میکردم نمیتونستم گریه کنم

از نور ادما متنفربودم از همه دوری میکردم دوست داشتم فقط تو ی اتاق تاریک باشمو اهنگ گوش بدم یا ب خودم اسیب برسونم

یا ساعت ها برم حموم زیر دوش فکرکنم

حتی برام سخت بود غذا بخورم‌

هیچ‌چیزی باعث خوشحالیم نمیشد ن ذوقی داشتم ن انگیره برا ادامه دادن

بی عرضه کلمه ی قشنگی نیست

از نظر روحی ضعیفن یا شرایط ضعیفشون کرده نیاز به کمک دارن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه جایی به یه نقطه ای می رسی که دیگه هیچی دست خودت نیست ، از بیرون اگر کسی ببینتت میگه طرف بی عرضه هست ،می تونه زندگیش و درست کنه اما کاری نمی کنه،ولی نمی دونه که واقعا اون آدم هیچ کاری دیگه نمی تونه بکنه اصلا رمقی برای زندگی نداره و گرنه هیچ کس دلش نمی خواد تو افسردگی بمونه 

امیدوارم هیچکس هیچ زمان درگیر افسردگی و مشکل روحی نشه 

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷