2777
2789
من نمیدونم چرا نوشتی رابطتتون سرد بوده و .... اما همینکه کتونی خریده و کیک گرفته هم به یادت بوده، هم ...

آخه وقتی میدونم وسعش خیلی خیلی بیشتر از ایناس و برای دو تا مناسبت همینقدر دلش اومده برام خرج کنه دلم میشکنه.وقتی تمام ۱۲ سالی که زنش بود یبار کادوی درست درمون برام نگرفته دلم میشکنه.در صورتی که من همیشه کادوهای گرونقیمت براش میخرم.

گفتم که حالا ایندفعه اصلا ارزش مادی کادو برام مهم نبود فقط دلم میخواست اونروز پیشم باشه و سعی کنه حال دلمو خوش کنه.چون بنا به اتفاقاتی اخیرا خیلی از لحاظ روحی داغونم جوری که به قرص اعصاب رو اوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باعث شدی زبونش روت دراز شه و شک نکن ک کارت نتیجه ای ک میخوای رو بهت نمیده

بله میدونم .و نداد‌.دلم آتیش گرفته بود.نمیتونستم اون کتونی ها رو بپوشم.به خودش هم گفتم نمیتونم بپوشمشون چون هر وقت بپوشم یادم میوفته که برات مهم نبودم

مردا از پس دادن پول و کادو هیچ وقت ناراحت نمیشن😅

من روز تولدم یادش نبود شب گریه کردم که حداقل یه تبریک خشک و خالی میگفتی گفت بخدا یادم نبود برداشت ۵تومن زد کارتم منِ احمق برگشت دادم فرداش یه کیک گرفت ولی دیگه از کادو خبری نبود 😂 چند روز پیشم روز زن یه چند تومنی واریز کرد گفتم نمیخام بابا چرا زدی آخه گفت نمیخای برگشت بزن ولی اینسری اشتباه قبل رو تکرار نکردم 😂

بله میدونم .و نداد‌.دلم آتیش گرفته بود.نمیتونستم اون کتونی ها رو بپوشم.به خودش هم گفتم نمیتونم بپوشم ...

کاری نکن ک میدونی فایده نداره

اگه تا اخر عمر هم باهاش جنگ و دعوا کنی فایده نداره

من روز تولدم یادش نبود شب گریه کردم که حداقل یه تبریک خشک و خالی میگفتی گفت بخدا یادم نبود برداشت ۵ت ...

بخدا ما زنها کادوی خیلی گرون نمیخواییم در حد وسعش و متناسب با درآمدش  باشه ولی با محبت باشه راضی میشیم.

کاری نکن ک میدونی فایده ندارهاگه تا اخر عمر هم باهاش جنگ و دعوا کنی فایده نداره

دقیقا همینجوریه .همه راه‌ها رو رفتم فایده نداره فقط خودم از یه دختر پرانرژی شاد تبدیل شدم به یه عصبی افسرده 😭😭😭