2777
2789
عنوان

شوهرم میاد خونه اخماش تو همه پیش خانوادش میگه میخنده

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
باید مستقل شی حتی بری مستاجرشاونجا فقط با تو خوشههفته ای یکبار به مامانش سر میزنید

دقیقا راضی نمیشه مادرش پیره پدر هم نداره برادرای دیگش مسئولیته مادره رو قبول نمیکنن این شده که این اینجوریه

نه این مردها از چیزی ناراحت نیستن،فقط به دستور خواهراشون عمل می کنن،چون‌خواهذ گفته تو‌خونه با زنت ای ...

بخدا مراسمات برای مادره و خانوادش کادو میگیرم روز مادر بردمش بریم کادو بخریم همه کار برای خانوادش میکنم باز چشم دیدن منو ندارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه پدرو مادرم مردن نه کس و کاری دارم تو شهر غربت نه پشت درست حسابی وگرنه خیلی قبل تر جدا میشدم

چه بد 😓خونه ای از پدر مادرت نمونده بری داخلش؟اگه مجبوری باهاش زندگی کنی باید با سیاست خاصی عمل کنی ،البته خودم هم اون وسط آسیب می بینی ولی دیگه مجبوری هست باید واسه آسیب بیشتر ندیدن تلاش کنی .راه حلش این هست که پا بزاری رو‌غرورت و تا میتونی شوهرم وابسته خودت کنی ،از خانواده اش اصلا بد نگو‌.هر شب حتما کنارش بخواب و بهش تا می تونی محبت کن .خواسته ها و گلایه هات رو با یه جمله غیر مستقیم بگو مثلا اگه خواهرش حرفی زد بگو من فلانی خیلی دوست دارم نمی دونم چرا بهم همچین حرفی زد ،مظلوم نمایی کن .بعد همین طور جلو خانواده اش ازش تعریف کن تعریف تو از شوهرت جلو اون ها و‌جلو شوهرت باعث میشه شوهرت بیاد طرف شما .کلا یه جور رفتار کن. که انگار شوهرت یه غریبه ای و شما به هر قیمتی می خواید اونو‌عاشق خودتون کنید .این طوری کم کم بهتر میشه 

چه بد 😓خونه ای از پدر مادرت نمونده بری داخلش؟اگه مجبوری باهاش زندگی کنی باید با سیاست خاصی عمل کنی ...

نه بخدا کاش یه خونه بود یا یه حقوق پدرم کارگر بود خیلی تلاش کردم نمیشه اصلا اختلال خودشیفته داره خودش و خانوادش حرف متوجه نمیشن از روز اول فقط ظلم کردن به من تا همین الان هزار دفعه اشک ریختم خانوادش جوری لج هستن میرم دنبال جادو و این چیزا یکماه مریض رو رخت خواب بودم باطل کردم الان یه خورده بهتر هستم کلا نمیزارن زندگی کنیم عزیزم