2777
2789
عنوان

دانشکده دهنمون رو سرویس کرده🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
همونایی که گفتی .برای شناسایی شدن این حرفا نمی‌گم عزیزم

پس اگه همینایی هستی که من گفتم به فنایی عزیزم خودتو آماده کن واسه سال آخر😂💔

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه عالی، استادامون که یکی یکی دارن میرن ، با این وضع

آره خیلی خوبه 

تازه اگه روزمت قوی باشه میتونی مستقیم با لیسانس پذیرش دکترای تخصصی بگیری از آمریکا ( بقیه کشورا رو نمی‌دونم) ، ینی نیاز نیست فوق لیسانس بخونی 

پس اگه همینایی هستی که من گفتم به فنایی عزیزم خودتو آماده کن واسه سال آخر😂💔

من تنها دلیلی که موندم اینکه برم زودتر .

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

آره خیلی خوبه تازه اگه روزمت قوی باشه میتونی مستقیم با لیسانس پذیرش دکترای تخصصی بگیری از آمریکا ( ب ...

ممنون از راهنماییت

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

اره واقعا چون آشنا داشته باشی بری بیرون کار کنی خیلی بیشتر در میاری :/

اگه کار دانشجویی پیدا کنی جایی خیلی بیشتر میدن 

ولی با ۲۰ شیفت در ماه هیچ جا نمیتونی بری 

بقیه دانشگاه ها که حقوق ندارن ۱۴ شیفت در ماه میرن اونم به صورت کارآموزی ، ولی ما ۲۰ تا شیفت میریم مثل پرسنل ساعت ورود و خروج می‌زنیم و عملا پرسنل هستیم