2777
2789
عنوان

دانشکده دهنمون رو سرویس کرده🤮

158 بازدید | 21 پست

من کارورز پرستاریم 

باید ماهی ۲۰ تا کشیک بریم با حقوق ماهی ۳۵۰۰ 😐

مثل خر تو بخشا براشون حمالی میکنیم و کمبود نیروشون رو جبران می‌کنیم ، مدام تحقیرمون میکنن چرا کار نمی‌کنین و سرکوفت بهمون میزنن پرسنل محترم

اخر سرم استاد عین گدا ها نمره میده و ایرادات بنی اسرائیلی میگیره 

نمره مو دیدم قلبم درد گرفت ، خدا لعنتتون کنه 

وقت برامون نذاشتن واسه درس خوندن ، خیلیا میخوان ارشد بدن یا زبان بخونن و مهاجرت کنن ، مگه این آشغالا میذارن؟😔

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

منم ترم یک پرستاریم نکنه بامنم همینطور رفتار کنند😰😰

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحمل کن آینده بهتر میشه حداقل امنیت شغلی داری .من شرکت خصوصی ام هر سال میترسم نکنه اخراج بشم

تو بالین که اصلا آینده نیست مگر اینکه بخش های ویژه قبول شی که اونم خیلی سخته 

همه دارن از بالین میان بیرون

منم ترم یک پرستاریم نکنه بامنم همینطور رفتار کنند😰😰

این طرح ۲۰ تا کشیک در ماه سال آخر مال دانشگاه تهران و اصفهان و شهید بهشتیه 

بقیه دانشگاه ها ۱۴ تا شیفت میرن اونم به صورت کارآموزی ، ما مثل پرسنل شیفت می‌دیم 

این طرح ۲۰ تا کشیک در ماه سال آخر مال دانشگاه تهران و اصفهان و شهید بهشتیه بقیه دانشگاه ها ۱۴ تا شیف ...

ببخشید از ترم چند شیفت ها شروع میشه؟

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

ببخشید از ترم چند شیفت ها شروع میشه؟

کارآموزی ها از ترم ۲ شروع میشه 

ولی شیفت های کارورزی مال ترم ۷ و ۸ عه ، دانشگاه تهران و اصفهان و شهید بهشتی واسه جبران کمبود نیرو ۲۰ تا شیفت تو ماه به دانشجو های سال آخر میده با حقوق ۳/۴ تومن و کلی منت که حقوق دارین بقیه دانشگاه ها ندارن😐

ولی واسه جبران کمبود نیرو عه

برا مهاجرت کدوم کشور بهتره؟ بعد اینکه آیا معدلم باید بالا باشه؟

میتونیم ادامه تحصیل بدیم اونجا؟

کارآموزی ها از ترم ۲ شروع میشه ولی شیفت های کارورزی مال ترم ۷ و ۸ عه ، دانشگاه تهران و اصفهان و شهید ...

پس فکر کنم بدبخت شدم😐😐

برا مهاجرت کدوم کشور بهتره؟ بعد اینکه آیا معدلم باید بالا باشه؟میتونیم ادامه تحصیل بدیم اونجا؟

آمریکا مهد پرستاری نوینه 

انگلیس و استرالیا هم عالیه 

معدل بالا یه رزومه خیلی خوب واست میسازه ، البته باید از همین الان مشخص کنی واسه تحصیل میری یا کار 

چون ویزا های متفاوت میدن ، تا جایی که من می‌دونم خارج یا باید بخونی یا باید کار کنی مثل ایران نیست که خیلی ها دانشجوی فوق لیسانس یا دکترا هستند و توی بیمارستان هم کار میکنن 

خارج از کشور دانشجوی دکتری فقط باید درس بخونه و پژوهش کنه

۰مگه پرستاری تو دوره دانشجویی حقوق میگیره از دانشگاه :/

آره تهران و شهید بهشتی و اصفهان حقوق میدن سال آخر 

۲۰ شیفت در ماه و ۳/۴ تومن حقوق و کلی منت که آره شما حقوق دارین بقیه ندارن 😐🤡

بیگاریه در اصل 

کدوم دانشگاهی عزیزم

همونایی که گفتی .برای شناسایی شدن این حرفا نمی‌گم عزیزم

آمریکا مهد پرستاری نوینه انگلیس و استرالیا هم عالیه معدل بالا یه رزومه خیلی خوب واست میسازه ، البته ...

چه عالی، استادامون که یکی یکی دارن میرن ، با این وضع