2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جذاب بودن رو بیشتر دوست دارم 

نمونه اش آدریانا لیما

مونیکا بلوچی

آنا د ارماس هم دوست دارم ولی خوشگله بیشتر

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

آدمی که ذهنش بیش از حد متعارف آراستگی ظاهری و بهداشت فردی، به ظاهر خودش و دیگران توجه کنه و  مشغول باشه؛ نشون می‌ده هنوز به بلوغ فکری حداقلی نرسیده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

جذاب ترانه علیدوستی

خوشگل شیلا خداد و مهتاب کرامتی

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

الهام چرخنده 

سحر قریشی 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه ها من جوکر خانم ها رو میبینم نمیدونم چرا انقدر نظرم رو بعضی بازیگرای خانم تغییر کرده

مثلا رفتارای نعیمه نظام دوست و بهنوش بختیاری رو اصلا نمیپسندم

این همه جلف بازی چیه در میارن!!!

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
بچه ها من جوکر خانم ها رو میبینم نمیدونم چرا انقدر نظرم رو بعضی بازیگرای خانم تغییر کردهمثلا رفتارای ...

برو شام ایرانی رو ببین کلا ازشون بیزار میشی

به حدی السا فیروز آذر و زهرا داوود نژاد و ... چیپ بازی در میارن و حتی بهم میپرن که نگو..‌.

باز تو جوکر حداقل مهربونن بهم احترام میذلرن

فلورنس پیو، جذاب و خوشگل 

هدیه تهرانی هم همینطور، 

یه چیزی بگم در مورد ترانه علیدوستی امید وارم جبهه گیری نکنید، توی سایت بارها دیدم چهره شون در حد ترانه علیدوستی بوده و عکس گذاشتن بهشون گفتن معمولی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بچه ها من جوکر خانم ها رو میبینم نمیدونم چرا انقدر نظرم رو بعضی بازیگرای خانم تغییر کردهمثلا رفتارای ...

هر کسی واسه خودش یه سناریو آورده تا باعث خنده بقیه بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی