2777
2789

پارسال با دبیر علوم ام دعوا ام شد تقصیر خودش هم بود ولی من با این حال ازش معذرت خواهی کردم و خانواده هم بردم پیشش با گل و شیرینی 

بعد دیدم فرداش شروع کرد مسخره کردن و تیکه انداختن و داخل کلاس دیگری مون چرت و پرت در مورد من بهشون گفته بود و بهت گفت نمره ایی بهت میدم حال کنی همین کار رو هم کرد آرزوی داشتم برم رشته تجربی ازم گرفتش سه ماه تابستون همش گریه کردم تا خدا کاری کرد اومدم رشته تجربی 

آموزش و پرورش هیچ پیگیر نشدن ولی مدیر پیگیر شد از اون مدرسه اخراجش کرد 

اومدم مدرسه جدید دیدم از در اومد گفت دبیر زیست تون هستم هنوز داره به کار هاش ادامه میده میخوام نابودش کنم دیگه بسه که سکوت کردم چکارش کنم راهکار فقط بدید ؟😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرسه رو نمیشه عوض کنی ؟ یا کلاست رو که معلم زیستش اون نباشه

شهرمونخیلی کوچیکه داخل کل مدارس اش تدریس میکنه 

فقط بیاد برم مدارس روستا که دیگه نبینمش 

فقط یه کلاس دهم تجربی داریم 

من خودم معلمم ولی علیه همکار بی شخصیت به تو کمک میکنم  پیش بچه ها خرابش کن یه معلم وقتی اعتبارشو پیش دانش آموزش از دست بده نابوده، سوالایی بپرس که نتونه جواب بده انقدر یه سوالو پیچیده کن تا دیگه جواب نداشته باشه اخرش بگو اها بلد نیستین عیب نداره از معلم دیگه میپرسم ، یا شخصیتشو خورد کن جلو بچه ها البته سعی کن نفهمه کار توعه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

من خودم معلمم ولی علیه همکار بی شخصیت به تو کمک میکنم پیش بچه ها خرابش کن یه معلم وقتی اعتبارشو پیش ...

جهشی درس خونده اونم مدرسه تیزهوشان دکترا زیست داره 

بعد من هر سوالی بدم درجا حل میکنه باید کاری کنم نابودش کنم ذره ذره زجرش بدم 

چنان خشم گرفتم اگه الان جفت ام باشه خفه اش میکنم