2777
2789

سوار که شدم پاهام به سختی به کلاج و گاز میرسید بلد نبودم پشت صندلیو بکشم جلو خاموش کردم باز فرصت داد باز خاموش کردم آخر سر برگشتم گفتم چطور صندلیو بکشم جلو پاهام نمیرسه به کلاج افسر با تعجب نگام کرد گف بار اولته استرس داری

واییی😭

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدا سرت طبیعیه

چطور میشه پشت صندلیو کشید جلو؟🥲 همین با دستم بکشم؟ ماشین نداریم تا حالا امتحان نکردم

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
چطور میشه پشت صندلیو کشید جلو؟🥲 همین با دستم بکشم؟ ماشین نداریم تا حالا امتحان نکردم

شاسی زیر صندلی را یاید بکشی بعد خودت بکشی جلو 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
شاسی زیر صندلی را یاید بکشی بعد خودت بکشی جلو

اون نه پشت صندلی که تکیه میدیم

اسی صندلی رو باید از دوراه تنظیم کنی

اگر میخوای پاهات برسه 

پایین صندلی اهرمه اونو بگیر خودتو بکش جلو

اگر مبخوای پشتیت صاف بشه، صاف بشینی

اهرم سمت چپتو با دست چپ بگیربا دست رایت بزن پشت صندلیت میاد جلو(من تو یه ماشین باید با دیتم هول میدادم، یه ماشینم خودش شخصیت داشت صاف میشد) 

.

مربی گور ب گورشدت باید یاد میدادکنار صندلیت اهرم داره اونو بکش بعد با یه دست دیگتم صندلیو هل بده به ...

واقعا اعصابم خورده سر ی چیز الکی خراب کردم🥲