2777
2789

شاید مشکل من مشکل هزاران مادر دیگه باشه یا خدای نکرده پسفردا خودتون پسر دار بشین مشکل خودتون بشه چرا گزارش میزنین دارم کمک میخوام

خدا باعث سایتای اینطوری رو از ریشه بخشکونه 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ترکید . من تو ی تاپیک دیگنتون پیام گذاشتم از هوش مصنوعی کمک بگیرید

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
چی بود موضوع؟

برادر نوجوونم فیلم ... دیده و انگار خیلی وقته داره میبینه 

همش ۱۳ سالشه اومدم اینجا کمک بگیرم چه خاکی تو سرم کنم گزارش میزنن 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

جوابمو چی داده بودی؟ ترکید ندیدم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اگه مذهبیه بهش توضیح بده اولین کار شیطان اینکارو کرد و خودارضایی کرد . گناه کبیره هست از مضراتش بگو . بگو بهش که روی اسپرم هات تاثیر میزاره عقیم میشی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
تو فامیل بزرگتر نیس بش بگی یه‌جور بش‌ بگه؟همون گوشیو ازش بگیزینبفرستش سر کار سخت که نا نداشته باشه

راهکارت خیلی بده،نباید به کسی بگه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
آره ترکید . من تو ی تاپیک دیگنتون پیام گذاشتم از هوش مصنوعی کمک بگیرید

چی بگم بهش؟ همینو بهش بگم؟

تو فامیل بزرگتر نیس بش بگی یه‌جور بش‌ بگه؟همون گوشیو ازش بگیزینبفرستش سر کار سخت که نا نداشته باشه

روم نمیشه به کسی بگم دوست هم ندارم ابروشو پیش یکی دیگه ببرم مگر از خانواده باشه که متاسفانه خانواده خیلی بسته ای داریم

یه نونوایی نمیره بشقاب خودشو بزور جمع میکنه بنظرت میره سر کار سخت؟

همش ۱۳ سالشه 

راهکارت خیلی بده،نباید به کسی بگه

اخه پدر مسول تربیت بچه اس اول

میگف اسی بابام گوش نمیده؟ نمیدونم چی

مرد باید باهاش حرف‌بزنه میگه به داداش بزرگترمم‌روم‌نیشه بگم

بنظرم اینجا واقعا مرد نیازه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
جوابمو چی داده بودی؟ ترکید ندیدم

چی گفته بودی عزیزم اصلا یادم نیست