2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر 17ساله دارید بیاید🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 106 پست

جامعه ناامنه بهشون حق بده😔من دخترم ۱۴سالشه نمیزارم یه قدم ازمون دورشه واقعا میترسم

ولی دانشگاه قبول بشه اجازه میدم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

17 سالمه دقیقا تا دلت بخواد به زورم میفرستنم بیرون 

یه شب ساعت 10 و نیم فرستادنم یه قابلمه ببرم برا داییم اینا خونشون کوچه بغلی مونه برگشتنی سگ افتاد دنبالم پریدم رو ماشین همسایه تا نگیرتم وای خدا چقد ترسیدم 

بابام خیلی بی غیرته حداقل رو من واقعا اینطوره 

خیلی از محدودیتایی که دوستام راجبشون صحبت میکنن رو تجربه نکردم 

چون برادری ندارم شرایطم اینه و راضی نیستم از این وضعم🙂 

اتفاقات خیلی بدی برام افتاد که جرات نداشتم بهشون بگم بس ک غریبه ام با خانوادم:) 

دخترم پونزده ساله شه. بیرون جاهای نزدیک‌مبره

اگرم با دوستاش جایی ک مثلا یک ربع یا بیشتر  فاصله  داشته باشه با دوستاش بخواد بره یا خودم‌میرم یا یکی از مامان ها  میره یا چندتا مامان میریم اونها ی طرف میشینن‌ما ی طرف

ولی خب راه دور تنها نه اجازه نمیدم

منم همینطور منم همینطور الان اجازه بیرون رفتن با نامزدمم ندارم

خانوادت عجیبن

میزارن شوهر کنب نمیزارن ببرون بری

خب مگه چیه

مگه میخوای‌چی کنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
آزادی بهت مبدن میگی بی غیرته؟ یا موارد دیگه؟

نه نه برای اینکه آزادم 

بابام 9 شب میشینه پا تلویزیون ب من میگه برو تخمه بخر بیار برام به نظرتون چی میشه اسمشو گذاشت آزادم میزاره یا غیرت نداره روم؟ 

همه ایناهم به کنار خیلی چیزای دیگه هم هست ولی اتفاقات خیلی بدی برام افتاد که وقتی دیدم جرات ندارم به خانوادم راجبش بگم بهشون دیگه مطمئن شدم که واقعا تکیه گاهی ندارم 

من 18سالم که بود تنها میرفتم دانشگاه اونور شهر بعد که شد 22 سالم اون مقطع خیلی گیر دادن😂😂😂عوض اینکه 18سالگی گیر میدادن. الانم که 26 سالمه باز تا حدودی محدودم ولی راضیم چون اهل دوستی نیستم زیاد 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
اگ میتونی بگوو

ببین اولین کاری که کردم دیگه هیچ اصراری برای بیرون رفتن نکردم

تا تونستم از دوستای خوبم براشون تعریف کردم و یه تصویر کاملا خوب و قابل اطمینان ازشون ساختم

نشون میدادم که از خطرات جامعه آگاهم و کار های غیر منتظره و عجیب انجام نمیدم و کاملا توانایی مراقبت از خودم رو دارم

خرید خونه رو قبول کردم

این رفت و آمد من به بیرون رو بیشتر میکرد و من رو مورد اعتماد تر و مسئولیت پذیر تر نشون داد

خواهر کوچیکم بهونه پارک میگرفت و مامان بابام اونقدر اعتماد کرده بودن حتی ساعت ۱۱ شب هم اجازه پارک رو میدادن

البته بگم خونه ما تو شهرک امن بود و تابستون ها شلوغ بود اونجا

کم کم موقعیت هایی پیش میومد که من با استفاده از اعتمادی که جلب کرده بودم و با اون رفیقایی که قبول داشتن مسیر های طولانی تر میرفتم مثل استخر سینما 

و خب خود به خود کم کم عادی شد 

اصلا نباید تو این مورد عجله کنی و فقط باید بذاری آروم آروم هر چند وقت یکبار تجربه جدید بدست بیاری

برای مثال اگه تو هر روز بری نونوایی دیگه مشکل ندارن که یه بعد از ظهر با دوستت بری مغازه کنار نونوایی یه خرید کوچیک دخترونه داشته باشی و اگه این رو انجام بدی احتمال این که بذارن دو تا خیابون اون ور تر با یه دوست خوب کلاس ثبت نام کنی هست

کاملا پله پله‌ست این روند