2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت خوبه تاپیک تربیت نوجوان بده واقعا براتون متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 45 پست
چی رو بگی؟ به تو میگم از هوش مصنوعی کمک بگیر نه اینکه به داداشت بگی🫥😂

نه متوجه شدم میگم همین که مثلا یه داداش ۱۳ ساله دارم که متعتاد فلان شده و... رو بگم؟

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اها پس بگو …

بعد یجوریم هستن نمیشه جداشون کرد خونه هامون نزدیکه بعضیاشون بزرگترن یسریاشون خیلی از این چیزا سردرنیارن حس میکنم چون یکیشون گوشیشو داد ایمیلشو درست کنم مرورگرش باز بود و متاسفانه اونم سرچ های بدی داشت

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نه برم بهش رابطه جنسی رو توضیح بدم ؟ اونم منی که جنس مخالفشم؟ وای نه عمرا نمیتونم همون پول جمع ک ...

ای بابا کاش داداش من بود با رسم شکل و .....😂 من یکی از دخترام ۱۷ سالشه هر کی تو خانواده میخواد اینارو به بچه ۱۴ ساله توضیح بده ، دختر من براش توصیح میده 😂اینارو تو زیست و کتاب های درسیشون انقد خونده راحت و رک به بچه میگه آنقدر اونا هم عادی میشن خیلی روان و راحت و بدون استرس 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نه متوجه شدم میگم همین که مثلا یه داداش ۱۳ ساله دارم که متعتاد فلان شده و... رو بگم؟

اره بگو به فلان سایت . وگرنه با مواد مخدر اشتباه میکنه۰😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بعد یجوریم هستن نمیشه جداشون کرد خونه هامون نزدیکه بعضیاشون بزرگترن یسریاشون خیلی از این چیزا سردرنی ...

این پس داستان داره اصن ماله دیروز و امروز نیس

نه تو زورت نمیزسه تنهایی به این

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
وای نه برم بهش رابطه جنسی رو توضیح بدم ؟ اونم منی که جنس مخالفشم؟ وای نه عمرا نمیتونم همون پول جمع ک ...

خب به داداش بزرگتر بگو گوشی مثلا علی رو گرفتم تو مرورگر سرچ های مناسبی ندیدم لطفا مدیریتش کن من تواناییش ندارم . اینو بگو و بعد برو 

خواستی بری بیرون اینو بگو و بعد فورا برو خودش تو فکر میره

یجوری بترسونشوگرنه داستان بیخ پیدا میکنهمیره دوست دختر میگیره عملی کنهاز کی میترسه؟بترسونش

اگه بترسه میره سرج رو پاک میکنه و هزار تا راه دیکه مثل روانشناسا باید سیاست داشت توضیح داده بشه

اگه بترسه میره سرج رو پاک میکنه و هزار تا راه دیکه مثل روانشناسا باید سیاست داشت توضیح داده بشه

خب بره پاک کنه

ماکه نمیخوایم تو دادگاه ثابت کنیم

میخوایم به‌خودش بیاد

مثلا یهذمعتاد موادشو قایم کنه 

خب بکنه 

به ضرر خودشه

به خودش باید بیاد

خب بره پاک کنهماکه نمیخوایم تو دادگاه ثابت کنیممیخوایم به‌خودش بیادمثلا یهذمعتاد موادشو قایم کنه خب ...

بنظرم باید آنقدر روش کار شه که دیگه نکنه. معتاد چون قایم میکنه میبرن کمپ که دیگه دسترسی نداشته باشه پس اینم باید به خودش بیااااد و نکنه و گوشیش گرفته بشه از اون دوستاش جدا بشه

بنظرم باید آنقدر روش کار شه که دیگه نکنه. معتاد چون قایم میکنه میبرن کمپ که دیگه دسترسی نداشته باشه ...

همون یه مرد قوی میخواد

زن احساسی میشه برخورد جدی نمیتونه بکنه

عمویی کسی…

همون یه مرد قوی میخوادزن احساسی میشه برخورد جدی نمیتونه بکنهعمویی کسی…

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

همون یه مرد قوی میخوادزن احساسی میشه برخورد جدی نمیتونه بکنهعمویی کسی…

عمو نه از خانواده دور هست  درجه اول نیست 

به برادر بزگتر بگه مثلا گوشی علی رو گرفتم به صورت اتفاقی سرچ هاش رو دیدم مناسب نبودن اصلا . سن حساسی هست مدیریت بشه من تواناییش ندارم

خیلی سر بسته . ایشون هم به فکر میرن خودشون نگاه میکنن می‌فهمن چی هست .

اگه اسی روش نمیشه میتونه وقتی میخواد بره بیرون به برادرش بگه و بره  و حتی یک پیام بده ‌ 

نمیدونم اسی

من تو شرایط مشابه بودم ولی خب برادر من بزرگه سن ازدواجه،مشاور رفتم گفت به روش نیار،خودش ترک میکنه...ولی خیلی براش دعا میکنم.

توهم خواهری دعات اثر داره خیلی براش دعا کن.

البته پیگیری کن چون این سن برای این کار اصلا خوب نیست رو آینده اش تاثیر منفی میذاره.

مرکزمشاوره حانیه کرج،آقای حصاری،،سرچ کن اگر مشاوره تلفنی یا آنلاین داره حتما انجام بده،آدم کاربلدیه،،،کلا مشاورای اونجا کار بلدن سایتشو نگاه کن ببین مشاور نوجوان شون کیه.

اگر پیدا نکردی بهم بگو آیدی شو بدم ازش بپرسی که چطوری باهاش ارتباط بگیری.

عزیزم خودت هم غصه نخور با آرامش برخورد کن.

اگر امکان داره گوشی هم محدود کنید.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عمو نه از خانواده دور هست درجه اول نیست به برادر بزگتر بگه مثلا گوشی علی رو گرفتم به صورت اتفاقی سر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..