بذارین همه ماجرارو تعریف کنم واقعا به کمکتون احتیاج دارم
لطفا بعد حرفامون نینی یار صدا بزنید حذف کنن تا شناسایی نشم مرسی چون خیلی میخوام جزئیات بگم
دیگه آسایش نمونده برامون
همه از قبل امادست کپی میکنم میذارم فقط
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
چه مامان بابای بی عقل و بی درکیبا اینکه میدونن مشگل داره میذارن نازش کنهمن بچع سالم فامیل رو نمیذارم ...
من دارم از حرص نصف میشم که چقدر اینا بیخیالن
واقعا سکته میکنم از دستشون اخر سر
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.