2777
2789

سوره بقره موکلای همراه فردی که سحر شده رو میکشه ؟

یا موکلایی که همراه طلسم هستن رو میکشه؟

اگه طلسم جایی باشه که فرد اونجا نیست و سوره بقره گوش بده سحر باطل میشه؟یا  فرد باید همونجایی که طلسم هست سوره پخش کنه تا باطل شه؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

خودت بخونی همه چی برات معلوم میشه اگه حس میکنی چیزی وجود داره فقط بخون و کاریت نباشه کم کم همه چی بد ...

پخش کردن بهتره یا خوندن گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرد میتونه جایی که طلسم نیست هم گوش بده .اگه بتونه بخونه هم خیلی خوبه .

بهتره قبل از غروب گوش بده یا بخونه و ساعات اولیه روز باشه اگه نزدیک اذان ظهر یا بعدش باشه بهتره و حتما قبلش صدقه بذاره و هرروز اولش ۷ مرتبه آیه الکرسی بخونه و همینطور ۴ قل رو بخونه بعدش شروع کنه به گوش دادن یا خوندن 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
والا خوندنش خیلی بهتره خود خواهرم میخوندش هرروز

جدی؟ با صدای اروم؟ تا چندروز

پس چرا من چهل روز خوندم روم هیچ اثری نکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فرد میتونه جایی که طلسم نیست هم گوش بده .اگه بتونه بخونه هم خیلی خوبه .بهتره قبل از غروب گوش بده یا ...

خیلی ممنونم یعنی خوندنش از گوش دادنش بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی؟ با صدای اروم؟ تا چندروزپس چرا من چهل روز خوندم روم هیچ اثری نکرد

حتما چیزی وجود نداره ک اتفاقی نیوفتاده ...برای خواهرم اتفاقای عجیبی افتاد و تا ۴۰ روز اینا میخوندش و بعد مث دیونه ها شد ولی بعد ی مدت همه چی درست س ..ولی خودمم ک میخونمش همچی چیزایی برام اتفاق نیوفتاد..

حتما چیزی وجود نداره ک اتفاقی نیوفتاده ...برای خواهرم اتفاقای عجیبی افتاد و تا ۴۰ روز اینا میخوندش و ...

چرا بدبختی داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی؟ با صدای اروم؟ تا چندروزپس چرا من چهل روز خوندم روم هیچ اثری نکرد

مهم نیست هرجور میخای بخون ولی خودت صداتو بشنوی بهتره بنظرم .راستش یادم نیس خواهرم یواش میخوند یا تو دلش مبخوند

بدبختی داشتن ک دلیل بر جن اینا نیست هممون مشکلات داریم خاهرم ازون ادما بود ک بشدت کابوس میدید

من به نیت چشم زخم میخوندم چشم روم بود😔بعد متوجه شدم طلسم هم  کردن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه مدت طولانی همه چیز تو خانواده ام افتضاح بود

هیچ چیز خاصی نمی‌دونستم رعایت نکردم اما هر روز تو خونه پخش می‌کردم به نیت درست شدن اوضاع خونه و برطرف شدن طلسم (احتمال میدادیم هست) 

واقعا حال روحیم خراب بود تو اون ۴۰ روز داغون شدم ۳ بار زیر سرم رفتم ولی خیلی چیزا حل شد

الان هم حالم خیلی بهتره و یه حس سبکی عجیبی دارم

خیلی ممنونم یعنی خوندنش از گوش دادنش بهتره

اگه بتونید بخونید بله ، به معنی آیات هم توجه کنید 

فقط به نیت باطل شدن طلسم نباشه .نیتتون اول نزدیک شدن به خداوند و پاکی روحتون و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون باشه بعدش حل شدن گرفتاری و باطل شدن سحر .

برای باطل شدن طلسم هم میتونید برید سرمزار شهدای گمنام شهرتون توسل کنید بهشون براشون زیارت عاشورا بخونید 

مزارشون رو بشورید و گلاب بپاشید بخواین در حقتون دعا کنن 

تا طلسم ها باطل بشه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .