بذارین همه ماجرارو تعریف کنم واقعا به کمکتون احتیاج دارم
لطفا بعد حرفامون نینی یار صدا بزنید حذف کنن تا شناسایی نشم مرسی چون خیلی میخوام جزئیات بگم
دیگه آسایش نمونده برامون
همه از قبل امادست کپی میکنم میذارم فقط
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شکایت کنین پرونده براش تشکیل بدن ب زور بخابوننش تیمارستان
اینو نمیتونم تو گوش مامانم فرو کنم دیگه
میگه همسایه ایم زشته
میگم فردا ک پسرتو کشت هم میگی زشته؟
میگه هنوز که نکشته!🤦♀️
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
بخاطر مسائل مالی حتما نمی بدنش تیمارستان بگین برن بهزیستی یه سر
یه مدت نگه میدارند بعد ولشون میکنند چاره ی اینا فقط یا یه خانواده ی دلسوزه که چهارچشمی مراقبت کنند یا مرگه که روحشون از بند شیطان آزاد بشه.خوب شدنی تو کار نیست
بنظرم یه صحبت اساسی کنید ، مشکل از اوناساون خانواده میدونن بچهشون شرایطش چطوری هست باید خیلی حواسشو ...
بخدا
من میگم خب اگه نمیبرین بیمارستان،ببرین دکتر دارو بده که بخوره تپ بیوفته بخوابه همش
من خودم روانی نبودم اونوقت دکتر یه قرص قوی بخاطر افسردگی داده بود که عین مرده ها سر میشدم میوفتادم زمین تکون نمیخوردم
اونوقت به این نمیدن؟
آخه داداشت بیچاره این بچه روح وروانش نابود میشه اگر یه کاری نکنیدامیدوارم فقط تاپیک سرکاری نباشه چون ...
منم حدود سه چهار ساله ام بود رفتیم مسافرت یه دختر بچه کوچیک تر از خودم هر جا منو میدید گازم میگرفت خیلی ناجور ... اصلا هنوزم با جزییات اون صحنه ها رو یادمه با اینکه بیشتر از بیست سال گذشته
نه راسته ما هم ۲۵ سال پیش تو محله مون یه پسر دیوونه بود دنبال دخترها میفتاد یه بار افتاد دنبال من و ...
😂چه وحشتناک البته اره هستن از این آدما تو محله ی داداشم یکی هست به مامانم گفته پسرت منو زد مامانم گفت اینقدر ازش معذرت خواهی کردم وگفتم نیما تو رو خیلی دوس داره وهمیشه تعریفتو میکنه که ول کنه بره گفت ترسیدم پسرداداشتو یه جا گیر بیاره بزنه
اینو نمیتونم تو گوش مامانم فرو کنم دیگهمیگه همسایه ایم زشتهمیگم فردا ک پسرتو کشت هم میگی زشته؟میگه ه ...
مامانت دل خجسته ای داره میدونسی اون پسر یکی بکشه فقط بسنریش میکنن نهایتش خانوادش ی دیه بدن برید شکایت کنید یا زنگ بزنید بگید ی دیوونه اینجا حمله میکنه میام از تیمارستان میبرنش
مامانت دل خجسته ای داره میدونسی اون پسر یکی بکشه فقط بسنریش میکنن نهایتش خانوادش ی دیه بدن برید شکای ...
پدر مادرش 8 سال بردنش بیمارستان های تبریز خوابوندنش
انگااااااااااااااااااار نه انگااااااااااار
اخرش برداشتن اوردن
زندگیو هم برا خونوادش زهر کرده هم ما
بخدامن میگم خب اگه نمیبرین بیمارستان،ببرین دکتر دارو بده که بخوره تپ بیوفته بخوابه همشمن خودم روانی ...
خانواده ش دلسوز و البته در قبال جامعه هم متعهد نیستن
ما تو اطرافیان داریم مثل چشمشون مراقبت میکنند مدام دارو میخوره و روان درمانی میشه با این حال هر از گاهی که خیلی شدید میشه توهماتش بستریش میکنند بیمارستان روانی ها.
باباش میگه ترسناک میشه میره تو راهرو آپارتمان قشنگ انگار داره با چندنفر حرف میزنه گوش میده حرفهاشون و جوابشونو میده.بعد میاد اثاث جمع میکنه میگه باید با اینا برم😔😔