2777
2789
خدا بیامرزه پدر اینترنتو همه شدیم دکتر😁

عزیزم دارم میگم من اسم گونوره آ رو شنیده بودم فقط و سوزاک رو نشنیدم 

توی اینترنت زدم سوزاک دیدم همون گونوره آ رو اورد 

کجاش عجیبه؟؟؟؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دارم میگم من اسم گونوره آ رو شنیده بودم فقط و سوزاک رو نشنیدم توی اینترنت زدم سوزاک دیدم همون ...

به خدا همه دکتر شدن هیچی نمیدوننا فقط میخوان یه چیزی گفته باشن ، اونش اومده میگه زگیل با تبخال یکیه آخه طرف که داره میدونه و هر روز دکتره میدونه یا تو که هنوز از روی عکسم نمیتونی تشخیصش بدی

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

وای وای از دست امثال شماها که مطالعه ندارید توی این مباحث و اجازه میدین توی هر چیزی اظهار نظر کنید آ ...

من گفتم شاید زگیل تناسلی باشه برو دکتر تست پاپ اسمی

ر بده معلوم میشه دقیقا چیه . بعدم خواهرم نرسه منم کتاباشو دوسدارم گاهی میخونم تجویزی نکردم که گفتم برو ازمایش همین . عزیز از جا دیگه ناراحتی لطفا بدون تقصیر من نیس 🌹

به خدا همه دکتر شدن هیچی نمیدوننا فقط میخوان یه چیزی گفته باشن ، اونش اومده میگه زگیل با تبخال یکیه ...

با من هستی عزیزم؟ من اصلا هیچ حرفی نزدم 

نگفتم اسی چه بیماری داره 

اسم هیچی نیوردم 

هیچ عکس یا چیزیم ندیدم که بخوام حرف بزنم اصلا 

فقط پرسیدم سوزاک چیه چون فقط انگلیسیش رو شنیده بودم 

و دانشجو هستم هنوز 

نمیدونم چرا یه عده یهو حمله میکنن به آدم وقتی از چیزی خبر ندارن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من گفتم شاید زگیل تناسلی باشه برو دکتر تست پاپ اسمیر بده معلوم میشه دقیقا چیه . بعدم خواهرم نرسه منم ...

حتما رفتم که دارم بهت میگم خانم دکتر قبل از اظهار نزن یه سرچ توی گوگل بزن مطمئن بشی بعد طرفو راهنمایی اشتباه بکن شاید با حرف اشتباه تو مریضیش بدتر بشه تو گوگل بزن تبخال با زگیل تناسلیه یکیه بعد برو منبر 

با من هستی عزیزم؟ من اصلا هیچ حرفی نزدم نگفتم اسی چه بیماری داره اسم هیچی نیوردم هیچ عکس یا چیزیم ند ...

نه گلم با شما نیستم با این خانوما که هنوز مطمئن نیستن مردمو الکی راهنمایی میکنن یا به اشتباه میندازن شما که مریضیو نمیشناسی نیازی نیست که طرفو بترسونی حتما نباید یه چیزی بگی که 

نه گلم با شما نیستم با این خانوما که هنوز مطمئن نیستن مردمو الکی راهنمایی میکنن یا به اشتباه میندازن ...

ببخشید فکر کردم با من هستی عزیزم🤭🌹

اره واقعااا 

خودشون میرن توی اینترنت اطلاعات اشتباه میگیرن بعد برای همه چی نظر میدن حتی به غلط 

تازه بقیه رو هم مقصر جلوه میدن!!!......

به خدا همه دکتر شدن هیچی نمیدوننا فقط میخوان یه چیزی گفته باشن ، اونش اومده میگه زگیل با تبخال یکیه ...

لطفا احترام خودتونو نگهدارید و اگر دنبال دعوا هستید جای دیگه دنبالش باشید من گفتم برو دکتر شاید زگیل باشه همین 

اون توصیه هام بهداشتی بود 

لباس زیر عوض کن سشوار بزن شامپو بچه بزن گفتم به اسی . رعایت بهداشت گناه نیست ش

ما که خیلی بدنبال جوابی

جا عکس گذاشتن  تو نی نی سایت برو دکتر که انقدر نتسی و بپری به این و اون!

ببخشید فکر کردم با من هستی عزیزم🤭🌹اره واقعااا خودشون میرن توی اینترنت اطلاعات اشتباه میگیرن بعد بر ...

هنوز فرق تبخال با زگیل رو نمیدوننا بعد میگه اره من تو کتاب خوندم همینه اون بنده خدارو هم میترسونن ، بگو نمیدونم یا اصلا نیازی نیست چیزی بگی 

حتما رفتم که دارم بهت میگم خانم دکتر قبل از اظهار نزن یه سرچ توی گوگل بزن مطمئن بشی بعد طرفو راهنمای ...

چیمیگی برا خودت من کی گفتم دکترم  من گفتم گرافیک خوندم و نقاشم عکس دادی گفتم برو دکتر ! اگر به توهینات ادامه بدی نی نی یارو صدا میکنم !

ببخشید فکر کردم با من هستی عزیزم🤭🌹اره واقعااا خودشون میرن توی اینترنت اطلاعات اشتباه میگیرن بعد بر ...

خانم محترم من اطلاع اشتباه ندادم از شما تعجب میکنم ادعا میکنید سال چهارم پزشکی هستین و اسم سوزاک تا بحال به گوشتون نخورده من ادعای پزشکی نکردم الانم اس

کرین شات میزارم ببینی لطفا مردمو قضاوت نکن!

هنوز فرق تبخال با زگیل رو نمیدوننا بعد میگه اره من تو کتاب خوندم همینه اون بنده خدارو هم میترسونن ، ...

واقعاا👌🏻

خانم محترم من اطلاع اشتباه ندادم از شما تعجب میکنم ادعا میکنید سال چهارم پزشکی هستین و اسم سوزاک تا ...

من کسی رو قضاوت نکردم 

کلی گفتم (با هرکسی که اینجوری رفتار کرده) شما چرا به خودت میگیری؟

برای بار هزارم میگم من اسم انگلیسی سوزاک رو شنیده بودم 

کلا توی منابع انگلیسی نوشته