2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا احترام خودتونو نگهدارید و اگر دنبال دعوا هستید جای دیگه دنبالش باشید من گفتم برو دکتر شاید زگیل ...

دوست عزیز و محترم دارم میگم رفتم دکتر میگن تبخاله شما پیام بعدیتم بذار که نوشتی اینکه زگیل تناسلیه ، من میگم در مورد چیزی که مطمئن نیستین نظر ندین چیز بدی میگم ؟ شما که رشتت گرافیکه چه ربطی به اینها داره آخه اینکه میگیم نظر اشتباه ندین توهین کردیم ؟

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

حتما رفتم که دارم بهت میگم خانم دکتر قبل از اظهار نزن یه سرچ توی گوگل بزن مطمئن بشی بعد طرفو راهنمای ...

بفرما از دوباره بخون اسکرین دادم  من فقط گفتم برو دکتر گناه نکردم حلالتم نمیکنم که بی خودی هر چی به دهانت میاد میگی اگر مسلمانی و نماز میخونی👆👆👆

شبیه اونه که عکس دادی . منم گفتم ببر دکتر نشون بده نکنه زگیل تناسلی باشه دارو دادم اینجور به من میپر ...

آخه اون کجاش به این یکیه خواهر زگیل تناسلی رو میرن لیزر میکنن چرا چون تیکه گوشت اضافی در میاره تبخال که گوشت در نمیاره و از اسمشم مشخصه تبخال چرا اینقدر مقاومت میکنی که اینارو یکی کنی

آخه اون کجاش به این یکیه خواهر زگیل تناسلی رو میرن لیزر میکنن چرا چون تیکه گوشت اضافی در میاره تبخال ...

من گفتم برو دکتر . اون خودش میفهمه باید چکا کنه همین. . بزار یکی از نقاشیامو بزارم حالت بهتر بشه و دعوام نکنی🙌 من نقاشم و خیاطی برای بچه ها و عروسک ساز 

اونم گفتم خانم برو دکتر شاید زگیل باشه والله دکتر نیستم بدونم زگیل با تبخال فرق داره هر کی دور از جونش داره میره دکتر اونم ازمایش میکنه تشخیص میده دعوا که نداریم راجب نقاشی هر چی میخوای بپرس دقیق جواب میدم ...

بفرما از دوباره بخون اسکرین دادم من فقط گفتم برو دکتر گناه نکردم حلالتم نمیکنم که بی خودی هر چی به ...

من بیخودی حرف میزنم یا شما ؟ که تبخالو میگی زگیله بعدم قبول نمیکنی بعدم استدلالت اینه چون خواهرت کتاباشو خونده دیگه فول شناسی ، من حتما دکتر رفتم که اینارو بهم گفته نمیام همینجوری بگم که کلیم مطالعه کردم راجبشون و درمانش شما هنوز نمیدونی چیه مقاومتم میکنی که حرف خودتو به کرسی بنشونی 

من گفتم برو دکتر . اون خودش میفهمه باید چکا کنه همین. . بزار یکی از نقاشیامو بزارم حالت بهتر بشه و د ...

خب آفرین منم که همینو میگم میگم مطمئن نیستین نگین به قول خودت دکتر که نیستی 

ببخشید فکر کردم با من هستی عزیزم🤭🌹اره واقعااا خودشون میرن توی اینترنت اطلاعات اشتباه میگیرن بعد بر ...

میرن اینترنت اشتباه میخونن بقیه را هم مقصر جلوه میدن ! لابد با من نبودی دیگه. موردی نداره ما رشتمون هنر بود نه پشکی اون هر چی میخوندیم هم فارسش هم لاتینش تو کتابهامون بود من کسیو مقصر جلوه ندادم به اون خانم‌گفتم برو دکتر نکنه مورد خاصی باشه با شمام گفتم وقتی میگی دکتر ترم ۸ پزشکی و نمیدونی سوزاک چیه خوب احتمالا حرفت درسته دیگه چی! کشش میدی ؟ من فقط گفتم اون خانوم بره دکتر و چن تا چیز بهدشتیم گفتم چون نوعروسه همین .