2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم احساس سوزش دارم ترشحاتم بعد از ازدواج بو‌ میده دل ضعف دارم احساس تکرر ادرار

نترس اونکه سوزاک نیست باکتری کاندیدا است که خارشو سوزش میده کرم تریامیسنولون ان ان بزن با روزی دوتا قرص مترونیدازول و کرم کلوتریمازول هم روزی یه دونه شیاف کن تو محبلت خوب میشه

اگر عفونتت شدید بود باید بری دکتر که امپول جنتی مایسین ۸۰ و ۶ تا میده روزی دوتا میزنی خوب میشی

میتونی تست پاپ اسمیر هم بدی ۶ ماه یکبار

یا اگر روت نمیشع میتونی تست عفونت ادرار بدی کانل باکتریاشم بهت میگن

بعد توالت خودتو خشک کن حتما بعد نزدیکیم جیش کن حتما و خودتو با شامپو بچه بشور زیرتو روزی دوبار عوض کن و جدا با شامپو بچه بشور خشک و وسطشو اتو کن بشین زیر چراغ مطالعه هفته دو سه دفه ازونا که لامپ پر مصرف دارن و بعد حمام نازیو سشوار کنی حله 

عزیزم این سوزاکه شما که سر در میاری؟

اخه مونده کجا باشه اگر تو قسمتهای شرمگاهیه باید ازمایش بدی اچ پی وی یا زگیل تنایلی شاید باشه ولی اگر جاهای دیگته تناسلی نیس حتما ازمایش بده واکسنشم اومده ولی اگر شریک جنسی داشته باشه با تماس فقط منتقل میشه و گاهیم انقدر زیاد میشه که نمیزاره جیش و پی پی کنن😔

اها پس الان از کجا دونستی همون گونوره آ😉شیطونیا...

رفتم توی اینترنت زدم سوزاک دیدم گونوره آ رو آورد 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

توروخدا شماها که سر در نمیارین حرف نزنین بقیه رو هم گمراه کنید آخه این زگیله ؟ تبخال تناسلیه تو نتم ...

زگیل و تبخال یکیه بعد منم گفتم بره دکتر . من دکتر نیستم ولی خواهرم نرسه کتاباشو دوس دارم میخونم رشته خودم گرافیکه. 

خدا بیامرزه پدر اینترنتو همه شدیم دکتر😁

😑😑😑

عجب

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

زگیل و تبخال یکیه بعد منم گفتم بره دکتر . من دکتر نیستم ولی خواهرم نرسه کتاباشو دوس دارم میخونم رشته ...

وای وای از دست امثال شماها که مطالعه ندارید توی این مباحث و اجازه میدین توی هر چیزی اظهار نظر کنید آخه کجا زگیل با تبخال یکیه زگیل زائده گوشتی داره در حالی که تبخال اینطور نیست و باهمم فرق میکنن به خواهرتم بگو دیگه نمیخواد درس بخونی 

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

به مامانم بگم یا به شوهرم

به شوهرت نگو . من زدم گوگل گفته تو زنا علامتاش شبیه عفونت قارچی که معمولی تو زنها 

به شوهرت بگی

سوزاک دارم میترسه بنده خدا. بگو باید همه خانما شیش ماه یبار تست پاپ اسمیر بدن اونجا مشخص میشه دقیقا چیه