همه چیو کلی مینویسم معطل نشین ولی شمام لطف کنین نظرتونو بگین
تاپیک قبل گفتم پارسال هدیه روز مادر دادم همه جا پر کرد فلانی روسری بنجل برداشته آورده به شوهرمم گفته بود خودت باید در شان من هدیه میدادی نه اینکه زنت بره بگیره (خودشون نه به من نه شوهرم نه دخترم هدیه نمیدن میگن عه ما فلان مناسبتو رسم نداریم ازین کاراخوشمون نمیاد و به خواهرشوهرم رسیدنی هم خودشون رسم دارن هم مارو مجبور میکنن)
امسال کلا نرفتیم
من اوایل جایی میرفتیم سوغات میاوردم ولی مادرشوهرم روسری کهنه یا چیزی در حد ۲۰ تومن اینا میداد بهمون منم تصمیم گرفتم دیگه چیزی ندم که اوناهم ندن
یبار مادرشوهرم پاشد اومد خونمون گفت از ما انتظار سوغاتی نداشته باش این چیزا دو طرفه ست از یه سمت باشه اون طرف پررو میشه
خدا میدونه تو این چند سالی که عروسشونم چقدر اذیتم کرده و اشکمو دراورده،تو بارداری یه چشمم اشک بود یه چشمم خون اون با لبخند به داوا هایی که خودش انداخته بود نگاه میکرد
حالا به شوهرم پیام داده راجع عاق والدین کلیپ فرستاده
کار اشتباهی کردیم نرفتیم؟مگه اون موقع من تازه عروس بودم و یلدا و عیدی رو دعوا انداخت که چیزی نخوام برای کسی مهم بود حالا مناسبتا مهم شده؟
نگین شوهرم تنها بره چون مادرشوهرمم همینو میخواد،جایی بخوان برن هدیه رو مادرشوهرم باید با صلاح خودش ببره و میگه مرد تو این چیزا دخالت نکنه خودم میدونم،به ما رسیدنی میگه شوهرم بدون اینکه من بفهمم باید براشون سنگ تموم بزاره و به من مربوط نیست