2777
2789

تو یه ساختمونیم ، و شوهرم مدام طبقه پایین در رفت و آمده 

منم بدنم خیییلی ضعیفه اگه مریض شم بدبخت میشم🥲

به شوهرم گفتم عزیزم لطفا ماسک بزن بخاطر من رعایت کن گفت باشه ولی میدونم حرف گوش نمیده😑

بهشم بگم بوس و بغلم نکن کنارم نیا کنارم نخواب ناراحت میشه🤦🏻‍♀️

چیکار کنم ویروس نگیرم ؟؟؟

روزی یدونه قرص جوشان ویتامین c بخورم اسپند دود بدم و آب نمک قرقره کنم پیشگیری میشه آیا ؟؟؟

پارسال از پدرشوهرم ویروس گرفتم تا مدتها بدنم ضعیف و بی جون بود بیچاره شدم بخدا طاقت مریضی ندارم دیگه😫

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدنتو تقویت کن

اره اثر داره

ایرانم پره ویدوسه مخصوصا این فصل ربط ب کربلا نداره عزیزم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

فقط مجبوری یکی دوهفته از شوهرت دوری کنی همین ،وگرنه مریض میشی چون اگر اون بگیره شما بوس وبغل داشته باشی صددرصد میگیری

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
این چه داستانیه هر سال این موقع میرن ملت عراق دست اول ترین ویروسا رو میارن پخش میکنن تو کشور

چه ربطی داره اینجا هیچکس ویروس نگرفته؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نه ویتامین سی و اسپند تاثیر نداره .فقط رعایت فاصله و ماسک

وای خدا من چجوری از شوهرم دوری کنم آخه

شعور نداره دو هفته نره پایین😐

بهش برمیخوره چیزی هم بگم 

این چه داستانیه هر سال این موقع میرن ملت عراق دست اول ترین ویروسا رو میارن پخش میکنن تو کشور

خدا لعنتشون کنه 

فقط مجبوری یکی دوهفته از شوهرت دوری کنی همین ،وگرنه مریض میشی چون اگر اون بگیره شما بوس وبغل داشته ب ...

یعنی امشب جای خوابمو جدا کنم؟ 

چجوری بگم که بهش برنخوره؟ 

اسپری کلداماریس بگیر بزن به ببینی ویروسوارد بدنت نمیشه شربت ایمیونس بخور

مرررسی گلم تشکر 💚