2777
2789
عنوان

بدویین بیاین مادرشوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب😁😂🙌

آره جاریا متحد شدیم همههع کار کردن بینمون دعوا شه هرکاری فک‌کنی ولی نشد هر حرفی زدن هر حرکتی کردن نشد 

الان ما تو یه ساختمونبم 

دوازده رپزگی پسرم اومدن ده دقیقه دیدنش تا الان که ۹۷ روزشه دیگه‌نه دعوت کردن نه اومدن ببیننش باورت میشه؟

انتظار داشتن روز مادر با بچه م برم بالا خونشون که بازم‌ نرفتم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اصلا دلم نمیخواد ببینمش مخصوصا الان که بچم ۲ سالشه و هیچ مراسمی هدیه ندادن ولی به بچه خواهرشوهرم ۱۰۰ ...

تو نبین همسرت باید بره ب هرحال مادرشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
تو نبین همسرت باید بره ب هرحال مادرشه

شاید خود همسرش هم دوس نداره بره

بایدی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شاید خود همسرش هم دوس نداره برهبایدی نیست

منظور اینکه ایشون نباید مانع رفتن همسرشون ب خونه مادرشون بشن حالا اینکه همسرش دوست داره بره یا نره با خودشه 

منظور اینکه ایشون نباید مانع رفتن همسرشون ب خونه مادرشون بشن حالا اینکه همسرش دوست داره بره یا نره ب ...

نوشته بود مانع نشده

خود همسرش دوست نداره بره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نوشته بود مانع نشدهخود همسرش دوست نداره بره

پس این ی بحث دیگه است

اسی کلا رابطش و قطع کنه تا در آرامش باشه با این رفتارای سمیشون بهتره

پسرشونم اگر خواست بره اگر خواست نره ب خودش مربوط میشه و خانوادش ولی همسر اسی هم نباید جوری رفت آمد کنه ک اسی بی ارزش بشه و بگن پسرمون میخواد باما رفت آمدکنه عروسمون نمیزاره

پس این ی بحث دیگه استاسی کلا رابطش و قطع کنه تا در آرامش باشه با این رفتارای سمیشون بهترهپسرشونم اگر ...

بعضی مردها اینجورین 

من اگر از روی لجبازی سالها خونه ی پدر و مادر همسرم نرم ، همسرمم نمیره

اهل تلفن و تماس تلفنی هم نیست

منظورم اینه که منم مانع نمیشم اما اگر نرم همسرمم نمیره

بعضی مردها اینجورین من اگر از روی لجبازی سالها خونه ی پدر و مادر همسرم نرم ، همسرمم نمیرهاهل تلفن و ...

متوجهم پدر منم همینجوریه مامانم ب زور میفرستش خونه مادربزرگم بره سر بزنه یا زنگ بزنه

ولی همسرم کاملا برعکس خودش میره میاد حتی اگر من نرم مگر اینکه ب من بی احترامی شده باشه ک ایشون هم برای اعتراض دیگه پاش و نزاره

پس این ی بحث دیگه استاسی کلا رابطش و قطع کنه تا در آرامش باشه با این رفتارای سمیشون بهترهپسرشونم اگر ...

دقیقا اون قسمت آخر خیلی سخته

نه میتونم راضی باشم بره نه وقتی نمیره میزارن زندگیمونو کنیم عذاب وجدان هم میگیرم

بعضی مردها اینجورین من اگر از روی لجبازی سالها خونه ی پدر و مادر همسرم نرم ، همسرمم نمیرهاهل تلفن و ...

شوهر منم همینه ولی مامانش همش پیام میده تیکه میندازه یا دیدنی کای حرف بارش میکنه اصلا ساکت نمیمونه مخصوصا بفهمه ما خوشحالیم

شوهر منم همینه ولی مامانش همش پیام میده تیکه میندازه یا دیدنی کای حرف بارش میکنه اصلا ساکت نمیمونه م ...

بلاکش کن 

بستگان همسر من خوبن . کاری ندارن بندگان خدا 

البته همسر من از قبل ازدواجمون هم مستقل بوده و هم سرد 😅

متوجهم پدر منم همینجوریه مامانم ب زور میفرستش خونه مادربزرگم بره سر بزنه یا زنگ بزنهولی همسرم کاملا ...

راستش من تا جایی که پای زندگی و حریم شخصی و منافعم وسط نیاد دخالت نمیکنم