2777
2789
عنوان

بدویین بیاین مادرشوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 58 پست
دقیقن پدرشوهر منم ایمطوری میگفتتا روز مادر پارسال گفتن ما کادو نمیدیم به شما شما هم هیچی ندینشامم ۶م ...

منم میترسم شوهرم ازین کارا بکنه چون مادرشوهرم خیلی دوست داره شوهرم قایمکی حتی بره بشینه

مهم اینه من نفهمم

نمیدونم چرا لذت میبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان واقعا دیگه کشش ندارم بخوام کوچیک ترین کاری براشون بکنممن تا پارسال تولد تک تکشون جشن میگرفتمبچم ...

عزیزم ما که میگیم فقط وظیفه ی شوهرت بوده،مادر شوهرته مادر شما که نیس ،شما اگه رفتی دستت درد نکنه اگرم تشخیص دادی که نری اشکال نداره ولی در حد یه تبریک روز مادر به گردن شوهرت حق دارن ،باید اون میرفت 

به نظرم مک حق با مادرشه.من با خانواده ی سوهرم قطع رابطه هستم به دلایلی ولی روز پدر میدونم شوهرم میره ...

من پدرشوهرم تنها بود شوهرم هرروزم میرفت مشکلی نداشتم

عوضی بازی های مادرشوهرم از راه دورم میرسه چه برسه نزدیک

منم میترسم شوهرم ازین کارا بکنه چون مادرشوهرم خیلی دوست داره شوهرم قایمکی حتی بره بشینهمهم اینه من ن ...

من که آبروشون بردم

چند وقت پیشم عروسی‌ بچه برادر مادرشوهرم بود باز منو جاریم نرفتیم دهنش‌سرویس‌شه هرچند برادرشوهرم تنهایی رفت

دارن آتیش‌میگیرن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

نه عزیزم کار خوبی کردین که رفتین بعله پدر و مادر جایگاه بزرگی دارن اما درصورتی عاق میگیره فرزند رو ک ...

ممنون گلم

شوهرم میدونه زنگ بزنه کلی میتوپن که فلان روز نیومدی فلان کارو نکردی ووو

زیاد تمایل نشون نمیده حوصلش نمیکشه

من پدرشوهرم تنها بود شوهرم هرروزم میرفت مشکلی نداشتمعوضی بازی های مادرشوهرم از راه دورم میرسه چه برس ...

چی بگم والا تو رو نظر خودت پافشاری میکنی.ببین کل سال واسه ما میخرن حالا یه روز مادر یا پدر برای اونا بخرن اشکال نداره دیگه

بچه داری ؟ببین من خودم با مادر شوهرم اختلاف خیلی داریم یه مادر ۹ ماه بچه رو حمل میکنه دوسال شیر میده ...

من از خودم میزنم برای بچم ولی مادرشوهرم از بچش میزنه برا خودش

شوهر من یبار یدونه موز از یخچالشون برداشت مادرشوهرم گفت ببر بزار سرجاش واسه دخترمه

پدرشوهرم چند بار خواسته به شوهرم از لحاط مالی کمک کنه مادرشوهرم نذاشته

خودش خودشو خیلی کوچیک کرده 

ممنون گلمشوهرم میدونه زنگ بزنه کلی میتوپن که فلان روز نیومدی فلان کارو نکردی وووزیاد تمایل نشون نمید ...

واقعا کاری نکن که دلشون از شوهرت بشکنه یا اه بکشن بزار ازش راضی باشن  حداقل در حد معقول.ببین برادر من بخاطر زنش اولای ازدولجش خیلی مامانمو اذیت کرد الان بچههاش خیلی ادیتش میکنن همیشه حسرت بچه های ما رو میخوره،واقعا پیرش کردن،ولی شوهر من خیلی به پدر مادرش احترام میزاره خیلی دعاش میکنن دوتا بچه دارم عالین خداییش

با احترام گله گی رو بکن و بگو نباید فرق بزاری طلا دادن به جز سیسمونی به خواهر شوهر یعنی هم طلا هم سی ...

بله سیسمونی همه چی خارجی گرفته بودن حتی یه کمد اسباب بازی گرفتن براش

گله کردم گفتن به تو چه😅