2777
2789
عنوان

بدویین بیاین مادرشوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 58 پست
از نظر شما باید میرفتیم؟شوهرم رو عاق والدین اینا خیلی حساسهحق با مامانشه؟من اشتباه کردم؟

نه عزیزم کار خوبی کردین که رفتین 

بعله پدر و مادر جایگاه بزرگی دارن اما درصورتی عاق میگیره فرزند رو ک برای آسایش اون فرزند هرکاری کرده باشن نه اینکه مته اعصاب باشن 

ب شوهرت بگو آه مادر اگررررر بکشه هیچ وقت نمیگیره چون شیر داده و اینکه این کلیپ فرستادن فقط جهت عذاب وجدان دادنه شماهم ی کلیپ بفرستین راجب حق فرزند 

ازین ب بعد مناسبت ها فقط تماس بگیرید تا عاق نشید 

خداجونم شکرت🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر شما باید میرفتیم؟شوهرم رو عاق والدین اینا خیلی حساسهحق با مامانشه؟من اشتباه کردم؟

حساسیت همسرتون به جاست عزیزم.کاش رفته بودین در حد یه ساعت می نشستین یه کیک و شیرینی هم میلردین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
میرفتین ولی ی شیرینی میخریدین هدیه نمیگرفتین

اصلا دلم نمیخواد ببینمش مخصوصا الان که بچم ۲ سالشه و هیچ مراسمی هدیه ندادن ولی به بچه خواهرشوهرم ۱۰۰ میلیون طلا خریدن گفتن سرش بالا باشه

بخاطر داوا؟اشتباه نوشتم😂

بچه داری ؟

ببین من خودم با مادر شوهرم اختلاف خیلی داریم 

یه مادر ۹ ماه بچه رو حمل میکنه دوسال شیر میده و ...خودت میدونی 

ولی سالی یه بار روز مادره 

حقش بود برید 

یعنی اندازه سالی یه بار حق گردنتون نداره 

بعدم من تو این مناسبت ها پول میدم 

پول بده خودت رو راحت کن یا کارت هدیه 

وقتی وسیله میخری معلومه سلیقه ها فرق میکنه 

شاید شما حق داشته باشی ناراحت بشی و نری 

ولی شوهرت بی انصافی کرده نرفته تبریک بگه 

وقتی ازشون هیچی ندیده چرا باید میرفت؟بار ها بهشون رو انداخته ولی هیچچچ کمکی نکردن و از اونور به خواه ...

واقعا ما جزییاتو نمیدونیم ولی کلی نظرمو گفتم.بلاخره مادرشه و در حد یه تبریک و کادوی کوچیک ارزش داره

شوهرت میخواست هدیه ببره شما نذاشتی؟ من که دخالت نمیکنم امسال میگفت لباس گرم میخرم براش چند جا نگاه کردیم سایزشو پیدا نکرد منم خواستم بگم بیا یه شال زمستونی براش بگیریم که گفتم به من چه این همون آدمه با همه ی اون بدیا... تازه شوهرم بلد نیست برا من دنبال لباس بگرده برا اون گشت بعدم روز مادر قهر کرد خودش جواب زنگ شوهرمو نداد. باز من خواستم زنگ بزنم گفتم به من چه... چون زنگ منو جواب نمیداد میشناسه من ادم منت کشی نیستم جواب نمیداد شمارشو اول بلاک بعدم پاک میکردم😒 حالا مامانم گیر که بگو شوهرت خودش بره از دلش در بیاره گفتم به من ربطی نداره چون تجربه خوبی ازین کارم ندارم. الانم به شوهرت پیام داده ولش کن هر چی خواست جواب بده شما دخالت نکن. اگه هم به خودت گفت بگو من کادو گرفتم ازین ور اونور گله هاتونو شنیدم که راضی نبودین گفتم دیگه نیارم راحت تری

بچه داری ؟ببین من خودم با مادر شوهرم اختلاف خیلی داریم یه مادر ۹ ماه بچه رو حمل میکنه دوسال شیر میده ...

منم با شما کاملا موافقم.اونا برای ما مادشوهر پدرشوهرن ولی برای بچه هاسون پدر مادرن و بهتر بود شوهر استارتر میرفت و یه کارت هدیه ای یه جعبه شیرینی چیزی میبرد.

اصلا دلم نمیخواد ببینمش مخصوصا الان که بچم ۲ سالشه و هیچ مراسمی هدیه ندادن ولی به بچه خواهرشوهرم ۱۰۰ ...

با احترام گله گی رو بکن و بگو نباید فرق بزاری 

طلا دادن به جز سیسمونی به خواهر شوهر 

یعنی هم طلا هم سیسمونی؟

چرا یه بسته شکلات دستت نگرفتی و بری؟لازم نیست اگر قدردان نیستن بری بازار و وقت بزاری بایه بسته شیرین ...

الان واقعا دیگه کشش ندارم بخوام کوچیک ترین کاری براشون بکنم

من تا پارسال تولد تک تکشون جشن میگرفتم

بچم ۲سالش شده یه جوراب بهش دادن میگن اینم هدیه ی تو

بچه خواهرشوهرم دنیا اومد جشن گرفتن ۱۰۰ میلیون بهش طلا هدیه دادن

ماهم خانواده خودم  اگرم بگن توقع کادو ندارن زبونی میگن توقع دارن 

من هرسال روز مادر رو عید میدم به مامانم نقدی هم میدم چون سخت پسنده برا بابام هم خوراکی میخرم اونجوری بیشتر دوست داره تا لباس و اینا 

بلخره یه تبریک کسیو نمی‌کشه بگید از سر خودتون باز کنید بره