2777
2789
با این اوصاف شما فقط زیر دِینِ بیخود هستیاگه میبینی زورتون نمیرسه و در اخر ماشینو میگیرن از الان ماش ...

خودمم همین فکرو میکنم.ماشینو بریم در خونه مادرش بذاریم سوییچم بذاریم به مادرش بگیم دیگه ماشینو نمیخوایم.تکلیفشو کامل مشخص کن حرف و حدیثی نباشه.ولی چطور بدون ماشین سر کنیم.این خواهرشوهرم به شدت پررو هست.اگه ماشینو برداشت رفت برا خودش پشت سرشم نگا نکرد چی

خودمم همین فکرو میکنم.ماشینو بریم در خونه مادرش بذاریم سوییچم بذاریم به مادرش بگیم دیگه ماشینو نمیخو ...

عزیزم شوهرت باید قدرت و اختیار بیشتری نشون بده وگرنه ن تنها ماشین بلکه هیچ چیز دیگه ای بهتون نمی رسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم همین فکرو میکنم.ماشینو بریم در خونه مادرش بذاریم سوییچم بذاریم به مادرش بگیم دیگه ماشینو نمیخو ...

سوییچو نده 

تو هم نرو

شوهرت بره خیلی جدی و محکم به مامانش بگه این ماشین بمونه اینجا هرزمان تکلیفش معلوم شد ،خبرم کنید

اینجوری سوییچ دست خودش باشه خواهره هم نمیتونه استفاده کنه

اگه سوییچ بذارید خیلی خوش بحاله خواهره میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه برا تقسیم ارث نباید میگفتی که براشون برکت نداره و دوباره بگو که سهم تورو هم مثل پسرا بدنبعدشم انق ...

ماشین به اسم باباشه.باباشم که رو تخته.اینکه بفروشیمش خیلی دنگ و فنگ داره که هر جور باشه برادرا و خواهراش میفهمن

ماشین به اسم باباشه.باباشم که رو تخته.اینکه بفروشیمش خیلی دنگ و فنگ داره که هر جور باشه برادرا و خوا ...

اثر انگشت بگیرید ازش 

تو دست بفروشید

کاری نداره که 

یه نفرو از دیوار پیدا کنید بیاد خونه مادرشوهرت پدر شوهرت انگشت بزنه تمامه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماشین به اسم باباشه.باباشم که رو تخته.اینکه بفروشیمش خیلی دنگ و فنگ داره که هر جور باشه برادرا و خوا ...

شوهرت به مامانش بگه میخام ماشینو بهتر کنم و بفروشم چون تو خرج افتاده

نمیشه وکالتی بفروشه؟

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
الان فقط مشکلتون ماشینه ؟خب مقصر همسرتونه عزیزم رک و راست به خواهرش بگه ماشین برای منه برای تو نیست ...

خب اونم ظاهرا کوتاه میاد.ولی میترسم بره بقیه برادرا و خواهرا رو برا ماشین پر کنه بندازه به جون ما.میبینی دیگه کامل تعریف کردم برا گرفتن ماشین چه کارایی کرده و چه فکرایی تو این سه سال به عقلش رسیده

سوییچو نده تو هم نروشوهرت بره خیلی جدی و محکم به مامانش بگه این ماشین بمونه اینجا هرزمان تکلیفش معلو ...

ای عزیزم دلت خوشه خواهرشوهرم به شدت پررو هست.تا بره ببینه ماشین در خونه است سریع میاد سوییچو ازمون میگیره.اون هر کار کنی کم نمیاره.میگم دیگه حتی شوهرم جواب تلفناشو نمیداد از گوشی مادرش زنگ میزد.فکر کن چقد رو داره

گفتم حالا اگه دوباره زمینای بابارو فروختین بازم بگین ولی مطمئن باشین تا سهم شمارو طبق وصیت باباتون ن ...

سلام عزیزم خودت رو وسط ننداز بده میشی

شوهرت رو شیر کن اونم با اقتدار دادن

شوهرتون یه جاهایی جلوی خانواده اش ایستاده همون جا ها خوب تشویقش کنید.

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
خب اونم ظاهرا کوتاه میاد.ولی میترسم بره بقیه برادرا و خواهرا رو برا ماشین پر کنه بندازه به جون ما.می ...

اینجا تو باید سکوت کنی و شوهرت حتما یه ریکشن قوی نشون بده به خواهرش محکم تذکر بده و به مادرش بگه که خواهرم داره تو زندگی من اختلاف میندازه 

ای عزیزم دلت خوشه خواهرشوهرم به شدت پررو هست.تا بره ببینه ماشین در خونه است سریع میاد سوییچو ازمون م ...

زبون ندارید😬

تو نه

شوهرت بگه من ماشینو گذاشتم اونجا تا تکلیفش معلوم نشه

سوییچ خبری نیست

رک بگه کم سیریش بازی دربیار 

اینجا تو باید سکوت کنی و شوهرت حتما یه ریکشن قوی نشون بده به خواهرش محکم تذکر بده و به مادرش بگه که ...

شوهرم نمیتونه.برعکس شوهرم خیلی خیلی بی زبون و مظلومه.میدونم از پسش برنمیاد.من خودم این سه سال دخالت نمیکردم ولی دیگه دیدم دارن مارو میخورن مجبور شدم.من هیچی نگم شوهرم هم که نمیگه دیگه هیچی