2777
2789
عنوان

کیا تا حالا کیست تخمدان داشتن بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
شماهم قبلش دارو استفاده کردین با دارو رفع نشد؟

اووو جانم ۳ سال تمام منظم و مستمر دارو ال دی میخوردم 

این مدل کیستا به دارو مقاومه 

حتی الان که عمل کردمم باز تحت درمان داروام که برنگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من چون مجرد بودم عمل باز نبود یعنی از رو شکم لاپاراسکوپی انجام دادن بازم عمل سختی بود مثل اینای ...

قبل عمل اینا درد داشتی ؟ از کجا فهمیدی کیست داری اخه من هیچ دردی ندارم فقط رفتم سونو گفت کیست داری

قبل عمل اینا درد داشتی ؟ از کجا فهمیدی کیست داری اخه من هیچ دردی ندارم فقط رفتم سونو گفت کیست داری

پریودی های دردناک داشتم در حد غش و استفراغ 

و تا آمپول و سرم نیمخوردم خوب نمیشدم این وضع هر ماهم بود پیش هر دکتر عمومی هم که میرفتم می‌گفت طبیعیه برای بعضیا پریودی دردناک تره 

تا اینکه پیش یه دکتر عمومی دیگه رفتم خانم بود خداخیرش بده گفت تا حالا سونو دادی؟ گفتم نه .. گفت حتما سونو بده احتمالا مشکلات زنانه داری 

دادم و واقعا همینطور بود کیست داشتم

اولین بار که متوجه کیستم شدم سال ۱۴۰۰ بود سایز کیستم ۳ـ۴ سانت بود ۳ سال دارو خوردم نه تنها کوچک تر نشد بلکه رسید به ۷ سانت و آخر نامه عمل داد 

اون آخریا علاوه بر دوران پریودی تو حالت عادی هم درد داشتم 

اینو که به دکتر گفتم سریع نامه عمل داد گفت جای کیستت تنگ شده و اگه عمل نکنی میترکه 

اون آخریا علاوه بر دوران پریودی تو حالت عادی هم درد داشتم اینو که به دکتر گفتم سریع نامه عمل داد گفت ...

ممنون ازت که جوابمو دادی عزیزم 

ایشالا ب سلامتی کامل برسی