2777
2789

مثل اعضای فامیل که وقت و بی وقت و مداوم و بدون دعوت میان خونه ادم. با اینا نباید مثل مهمون رفتار کرد. یعنی نباید پذیرایی آن چنانی کرد غذای مجلسی درست کرد و جلوشون خم و راست شد. باید مثل اعضای همون خانواده رفتار کرد. مثلا اگه قرار بوده شام املت بخورین با اومدن اون غذاها و رو تغییر ندین همون املت رو بخورین. یا اگه شیرینی و میوه تو خونه ندارین نرین بیرون بخرین هر چی داشتین بذارین جلوش مثلا چای با شکلات

یه تاپیک بود که خواهر شوهره ناراضی بود که عروس جدیدشون از وقتی عقد کردن هر روز خونه ایناس. فکر کنم تاپیک قفل شده بود وگرنه همین پیشنهاد رو بهش میکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول دارم که نباید توقعی داشته باشه 

اما بازم فقط مهمونه . عضو اون خانواده نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قبول دارم که نباید توقعی داشته باشه اما بازم فقط مهمونه . عضو اون خانواده نیست

قطعا عضو اون خانواده نیست. منظورم اینه که نباید باهاش رسمی و مجلسی مثل مهمونی دیگه رفتار کرد و نباید آدم خودشو برای پذیرایی و آشپزی و فلان به زحمت بندازه.

قطعا عضو اون خانواده نیست. منظورم اینه که نباید باهاش رسمی و مجلسی مثل مهمونی دیگه رفتار کرد و نباید ...

کلا آدم باید احترام خودشو نگه داره و با دعوت مهمونی بره

که هم براش تدارک ببینن و هم احترامش حفظ شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan