2777
2789
عنوان

عروسمون

366 بازدید | 24 پست

عروسمون روززنوبه مامانم تبریک نمیگه فقط یکبارقبلا کادو گرفته که همونم الان انجام نمیده ولی مامانم همیشه تولدشوپیام میده بهش مامانم براش مهم نیست ولی من ناراحت میشم ازبی احترامیش داداشمم که اصلا توجهی نداره بااین فردبایدچکارکرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی محلی..........اصلا به روش نیار

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

عزیزم هرکاری میخوای بکنی بکن ولی کاری نکن که دیگه هیچوقت با هیچ خوبی نشه جبرانش کرد...

حواست باشه دلشو نشکنی،باهاش در نیوفتی

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

متقابل به مثل .

به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش میزاره.

گیریم کادو نداد ..یه تبریک خشک و خالی دیگه چقدر میخواست وقت بگیره؟شده حتی یه زنگ‌زدن...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
شانس دیگمادرشوهرخوب گیر. سگ میفتهو عروس خوب هم گیر سگ میفته

حق

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

من یه بار یه کادو برا مادرشوهرم خریدم خوشش نیومد چند بار خواست بهم بده،  دیگه بعد از اون دلم نخوست حتی بهش تبریک بگم شاید مورد شما هم همینجوریه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

خب روز مادر بهتره تبریک بگه ،بعنوان عروس خانواده

ولی اگر نمیگه اون دیگه شخصیت خودش نشون میده و اگر کسی هم میخواد تلافی و جبران کنه مادرتون هست که ظاهرا قلب ایشون مهربونتر از این حرفاس

شما چیزی نگو و اهمیت نده همین

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....