2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارتون اشتباه من همیشه به مادرشوهرم تبریک میگم وکادوهم میگیرم به مادرخودتونم نمیگین؟

چرا کارم اشتباهه

مگه اون ب من تبریک میگه

مادر با مادرشوهر یکیه؟؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

متقابل به مثل .به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش ...

چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حاضرنیست خونه ی عروسش بره میگه مزاحمشون نمیخوام بشم

چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حا ...

خدا حفظش کنه مادرتو 

چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤

ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمیدارتش..شما باز گفتنت رو بگو به مامانت.

ولی به روی عروست یا داداشت نیار ک خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد کاسه کوزه ها سر شما میشکنه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
خدا حفظش کنه مادرتو چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمید ...

من به داداشم گفتم اگردرآینده عروسی داشته باشم اینکاروبکنه به پسرم میگم من ناراحت شدم ازرفتارزنش بعدداداشم بهم میگه مادرشوهرعفریته😪