2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده 🥺سر صبی فش و‌کتکم زد به کدامین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 67 پست

اسی دوسش نداری ،میفهمه متوجه شده ،حالش بد میشه ،داد میزنه ،پرخاش میکنه باهات متاسفانه 😐😔ریشه رو پیدا کن ،چرا باهاش یبار تو حال خوبتون یا وقتی مسئله ای بینتون نیست صحبت نمیکنی ؟ از ناراحتیت وقتایی که کتک زده یا حالا دلخور شدی ازش با آرومی و بدون جنجال صحبت کن ،بدون داد و دعوا با آرومی، لحن صدا خیلی مهمه، مردا با لحن آروم و متین خیلی نرم میشن ،توجه بهش بکن البته نه الان که ناراحتی و کتک زده ولی نزار عادی و طولانی بشن این دعواها و دلخوری ها ،بی توجهی ها ،بلخره همسرت هست ،پدر بچه هات هست،خودت و بچه هات هم آسیب می‌بینید این وسط ،ایشالا که مشکلاتت حل بشن 🙏🙏به چیزایی که نوشتم عمیقا فکر کن ،همسرت رو سعی کن بیاری اولویت ،البته قبلش به خودت احترام بزار ،باهاش مدام بحث نکن ،رگ خوابشو یاد بگیر ،قلبشو بدون چیه عزیزم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی کانال هستش در تلگرام عالیه عالی ،رایگان هست به اسم موج آرامش مینا جهانبخش وای که خدا راشاهد میگیرم هر کی عصو بشه زندگیش دگرگون میشه به لطف الله 🙏ی عالمه فایل رایگان داره ،این استاد بنظرم ناجی زندگیهاست ،اینقدر که عالی میشن بانوان با آموزش‌های ایشون ،اولین دوره ایشون که پر از مراقبه و مشاوره رایگان هستش ۹۹ هزار تومان هست که اگه دوست داشته باشی میتونی عضو بشی ،وخودت طعم شیرین آموزش‌ها رو تو زندگیت بچشی ،من یک سال هست با ایشون آشنا شدم و و بسیار خدا راشاکرم 🙏🙏

تواقوام همه خانوما جلوگیری میکنن نشنیدم همچین چیزی اگرم باشه درصدش خیلی کمه

من دوست دانشگاهم با قرص جلوگیری داشت به خیالش روش مطمئنی بود ولی هم فشار خون گرفت و دکتر گفت این قرص برای موارد اورژانسه نه هر دفعه جلوگیری باعث سکته مغزی میشه چون همش هورمونه

بعدم سریع حامله شد یه پسر خیلی تپلم دنیا اورد زایمان سختی داشت

خیلی ناراحت شدم. خیلیمن کاملا درک می کنم این که آرزوت رفتن و جدا شدن باشه اما توان مالی مستقل شدن و ...

😔کارم شده گریه کاش پدری داشتم پشتم بود یا برادری 

هیچکس نیس طلاق گرفتن پول میخاد وکیل مخاد بچه هم از من میگیزع این عذابم میده