2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده 🥺سر صبی فش و‌کتکم زد به کدامین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 67 پست
هیچکس و ندارم مادرم سکته میکنه حتی اگه بگم دعوا کردم باهاش

بشین با مادرت حرف بزن این بددلی شوهرت یک طرف ک درمان نمیشه مورد دوم دست بزن و فحاشی و رابطه زورکیشه ک خیلی عذابه برو نامه پزشکی قانونی بگیر نگه دار برا خودت کپیشو نشون شوهرت بده بگو یبار دیگه بزنی باز میرم پزشکی قانونی و شکایت میکنم ازت صداشم ضبط کن وقتی فحش میده 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که شده نیست عزیزم میگه از وقتی ازدواج کردم ردز خوش ندیدمچرا باید دوتا طفل معصومو بدبخت کنه؟اولی ...

باور کن مرد اگه جلوگیری نکنه با صدتا قرص اورژانس هم نمیشه صد در صد بچه دار نشد

اون مرد کارشو بکنه تمومه

مصداق تجاوز

حالا که شده نیست عزیزم میگه از وقتی ازدواج کردم ردز خوش ندیدمچرا باید دوتا طفل معصومو بدبخت کنه؟اولی ...

چه نام کاربری زیبایی😁😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یبار پاشو برو پزشک قانونی تا به گوه. خوردن بیفته

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂