2777
2789

اونقدر گریه کردم چشام باز نمیشه با اشک  ب بچم صبونه دادم ۲۳ سالمه ی روز خوش از وقتی ازدواج کردم نداشتم بدترین روزم دو روز  زایمانم بود  ک‌اومدم خونه دوش بگیریم با شکم پاره منو بست ب کتک خدا کجا بود اون موقع

امروز صب از خواب پاشد اومده کنارم اتاق دیکه میخابه دست میزد ب بدنم میخاست رابطه شروع کنه نزاشتم گرفت گوشیو زیر و رو کرد نیم ساعت یهو مثل وحشیا کتکم زد موهامو اونقدر کشید سرم زخم شده میگه چرا خاهرت زنک زده چرا ۲۰ دیقه حرف زدی باهاش😔من از دنیا ی خاهر دارم پس باکی حرف بزنم ن حق دفاع داشتم از خودم ن چیزی اونقدر بلند بلند بهم گفت ج ن ده همه همسایه ها شنیدن آبروم رفت بعد ب زور بهم نزدیک شد رفت خدایا توروخدا یا منو بکش یا نجاتم بده خستم کسی ندارم پشت و پناهم باشه کمکم کن خدا ب بچه هام رحم کن با این زندگی با این پدر 

دوستان من چکار کنم دعا کنین لطفا واسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ک شده چکار کنه؟ چرا نمک رو زخم میشید

حالا که شده نیست عزیزم میگه از وقتی ازدواج کردم ردز خوش ندیدم

چرا باید دوتا طفل معصومو بدبخت کنه؟اولی بدبخت شد دومی چرا؟

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ