2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من و پیام دادن به کراش جذابم و اسکرین👩🏻‍❤️‍👨🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 170 پست

شاید کنجکاو شین که من چه شکلی ام

قد ۱۶۰

پوست خیلی سفید 

هیکل نرمال و خوب

موهای لخت خرمایی

چشمای کشیده و مژه هایی که هرکی میبینه میپرسه کاشتی یا نه 

و لبای معمولیی رو به قلوه ای با گونه های برجسته و یه چال لپ یکطرفه

معمولی رو به خوشگل

الان خیلی بهم ریختممن هیچ رابطه ای با این اقا پسر از نظر فیزیکی ندارمهر دو مذهبی ایم و مقیدرابطه رلی ...

عزیزم کسی که بخوادت خونه و وضعیت مالی و ....براش مهم نیس 

مگه ارزش شما به خونه و پوله ؟

بگید بیان و توضیح بدید که خونه دارید و بنا به دلایلی نتونستید برید توش 

خدایی نکرده باعث نشه از هم دور تر شید

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه پیام ندادمتا یه روز که رفته بودم اموزش رانندگی داشتم پارک دوبل میکردم که یهو یه نفر بلند اسم ای ...

الهی خوشبخت بشی عزیزدلم ،،در مورد خونه هم باهاش صحبت کن توضیح بده شاید مادرش نگاهش متفاوت از تصورت باشه

حساس نباش خب

هم حساسم هم شکاک خیلی بده 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بچه ها هنوز تو رابطه ام باهاش و اقا خواب تشریف دارن خونشون 😁دیشبم کلی قربون صدقه ام رفت و گرفت ۲ خو ...

چ خوببببببب

خوشبخت شی باهاشششش😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا...♥️✨
عزیزم کسی که بخوادت خونه و وضعیت مالی و ....براش مهم نیس مگه ارزش شما به خونه و پوله ؟بگید بیان و تو ...

اخه ما موقت اومدیم توی این خونه خیلی قدیمیه

سقفش خرابه دیواراش ازین رنگ قدیمیا و...☹️

ولی فعلا پول دستمون نیومدع بریم خونه خودمون وگرنه نوساز و بزرگه خونه خودمون

منم میدونم

خودشم گفت برای من مهم نیس 

ولی من خودم دلم نمیخواد اینجا بیان

وگرنه اون مشکلی نداره فقط به خواسته من احترام میزارع

از همین میترسم که یه وقت باعث سردی و دوریمون بشه 🙁🙁

آخییی چه قشنگ ؛ امیدوارم به هم برسین ♥️

یعنی میشه منم به کراشم برسم ؟! 🙂💔

میشه اونم همینقدر خوب و مودبانه برخورد کنه و واسه داشتن من منتظر بمونه ♥️🙂

قشنگم میشه برای منم دعا کنی ؟! 

ولی اون خودش بیاد جلو چون من واقعا نمیتونم برم جلو ...🥲

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اخه ما موقت اومدیم توی این خونه خیلی قدیمیهسقفش خرابه دیواراش ازین رنگ قدیمیا و...☹️ولی فعلا پول دست ...

یا خونه مادربزرگی چیزی 

اشتباه نکن عزیزم خواهرانه میگم