به من گفت چقدرخوب که بچه هات همش مریضن ان شاالله جلوت بمیرن دختره ی بی همه چیز سریه چیزالکی کلی زخم ...
واسه اینجور چرندیات میشینی غصه میخوری ردشواگه قراربود به حرف گربه سیاه بارون بیاد که الا سنگ رو سنگ بند نبود .اونم حتما انرژی منفیش به خودش برمیگرده .بچه هات بهت نیاز دارن چرا انرژیت بهشون انتقال میدی .یسری از انسان بودن فقط اسمش یدک میکشن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
نمیدونستم انقدر پدرنامرد وبی چاک ودهنه فقط یه کامنت توتاپیک نحسش گذاشتم دختره ی عقده ای متوهم میگه ت ...
خودتو ناراحت نکن نفرین ناحق به خودش برمیگرده.. اینجا قبلا چند خانم بالغ و فهمیده نظراتشونو میگفتن الان تعداد بچه مدرسه ایا خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلیاشون ادب حرف زدن ندارن.. بهرحال سعی کن وقتی میبینی یه نفر داره توهین میکنه تو دیگه پیاماشو جواب ندی
به من گفت چقدرخوب که بچه هات همش مریضن ان شاالله جلوت بمیرن دختره ی بی همه چیز سریه چیزالکی کلی زخم ...
چقد بیشعورن واقعا
ادم از بعضی همجنسا خیلی چندشش میشه
به شخصه هیچوقت دلم نیومده بچه کسی رونفرین کنم حتی اونا که بدترین بدیهارو در حقم کردن
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
چقد بیشعورن واقعا
ادم از بعضی همجنسا خیلی چندشش میشه
به شخصه هیچوقت دلم نیومده بچه کسی رونفرین کنم حتی اونا که بدترین بدیهارو در حقم کردن
منم اصلا نفرین بچه کسی نکردم چون خودم مادرم و قلبم سیاه نیست ادعاشم میشد که دانشجو پزشکیه ادم باسواد ...
دقیقا