یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به دل نگیر خیلیا از فقر فرهنگی رنج میبرن گذر کن براش آرزوی آرامش کن .اون خانم باوجوداینکه مادربود نفرین کرد داغ فرزند ببینم نمیتونم سیاهی قلبشون درک کنم اما بخاطر آرامش خودم سعی کردم فراموش کنم وصد البته خدای ما خیلی بزرگ تر
به دل نگیر خیلیا از فقر فرهنگی رنج میبرن گذر کن براش آرزوی آرامش کن .اون خانم باوجوداینکه مادربود نف ...
به من گفت چقدرخوب که بچه هات همش مریضن ان شاالله جلوت بمیرن دختره ی بی همه چیز سریه چیزالکی کلی زخم زبون زد ونفرین کرد منم میگم هرچی از دهنش دراومده بریزه تویقش برگرده به خودش وخانوادش تابفهمه من از دیشب چه زجری کشیدم از زخم زبونا ونفریناش چقدر قلبم دردگرفته تا پشت کتفام تیرمیکشن نمک پاشیدبه زخمام و منع دلمو کرد به سرش میاد بچه های من که گناهی ندارن ادم دیگه اینجاهم نمیتونه از درداش بگه سریع زیرروشون میکنن و طعنه میزنن