2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چقدرادم بایدقلبش سیاه باشه که نفرین ناحق بکنه

به دل نگیر خیلیا از فقر فرهنگی رنج میبرن گذر کن براش آرزوی آرامش کن .اون خانم باوجوداینکه مادربود نفرین کرد داغ فرزند ببینم نمیتونم سیاهی قلبشون درک کنم اما بخاطر آرامش خودم سعی کردم فراموش کنم وصد البته خدای ما خیلی بزرگ تر

به دل نگیر خیلیا از فقر فرهنگی رنج میبرن گذر کن براش آرزوی آرامش کن .اون خانم باوجوداینکه مادربود نف ...

به من گفت چقدرخوب که بچه هات همش مریضن ان شاالله جلوت بمیرن دختره ی بی همه چیز سریه چیزالکی کلی زخم زبون زد ونفرین کرد منم میگم هرچی از دهنش دراومده بریزه تویقش برگرده به خودش وخانوادش تابفهمه من از دیشب چه زجری کشیدم از زخم زبونا ونفریناش چقدر قلبم دردگرفته تا پشت کتفام تیرمیکشن نمک پاشیدبه زخمام و منع دلمو کرد به سرش میاد بچه های من که گناهی ندارن ادم دیگه اینجاهم نمیتونه از درداش بگه سریع زیرروشون میکنن و طعنه میزنن

نه اصولاً با کسی بحث نمیکنم ببینم طرف داره بحث راه میندازه یا بی ادبی می‌کنه دیگه ریپ نمیزنم

نمیدونستم انقدر پدرنامرد وبی چاک ودهنه فقط یه کامنت توتاپیک نحسش گذاشتم دختره ی عقده ای متوهم میگه توحسودی وهزاران زخم زبون ونفرین ناحق که برمیگردندبه خودش به زودی