2777
2789

من تا حالا فقط یه بار اونم هشت نه سال قبل، مولودی رفتم

حالا یکی از دوستام برای سن تکلیف دخترش تو خونه جشن گرفته و مولودی دارن

باید چه جور لباسی بپوشم؟ موهام باز باشه؟ 

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا ملودی مگه تیپ زدن داره؟؟ 

من خودم مذهبی نیستم اما ملودی رفتم خانم جلسه ای ان اکثرا فوقش لباس زرق و برق دار میپوشن 😐قر داد و بزن بکوب ک مثلا اهنگ ساسی بزارن ک ندارن 

توم ی مانتو مجلسی تر بپوش همین

منی که مهمونم میتونم با مانتوشلوار مجلسی برم و همونجوری بشینم؟ یا باید حتما شالم رو در بیارم؟

نه بابا نمیخواد شالتو در بیاری 

در حد یه شومیز شلوار با شال اوکیه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

من نمیدونم منظورتون چیه ولی لطفا اعتقادات بقیه رو مسخره نکنید

من خودم محجبه نیستم و اصلا موندم فردا چجوری باید برم. 

ولی طرف خیلی کار قشنگی کرده. با توجه به اعتقادات مذهبیش برا سن تکلیف دخترش مهمونی و جشن گرفته

وا ملودی مگه تیپ زدن داره؟؟ من خودم مذهبی نیستم اما ملودی رفتم خانم جلسه ای ان اکثرا فوقش لباس زرق و ...

مانتوم رنگ روشنه و روش پر از سنگ دوزی و اینا. اشکال که نداره؟ 

من نمیدونم منظورتون چیه ولی لطفا اعتقادات بقیه رو مسخره نکنیدمن خودم محجبه نیستم و اصلا موندم فردا چ ...

بابا این یه مولودیه

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند.../پیرو عیسی مسیح

من نمیدونم منظورتون چیه ولی لطفا اعتقادات بقیه رو مسخره نکنیدمن خودم محجبه نیستم و اصلا موندم فردا چ ...

بابا این ی کلیپ بود ک مولودی بود

چمدون پر طلا......

شما ب خودت نگیر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بابا این یه مولودیه

یعنی چی؟ خب مگه من چی گفتم؟ 

بابا اینقد مبهم حرف نزنید.

لطفا بهم بگید من یه شلوار لیمویی یا ملنتوی فیروزه ای زرق و برق دار بپوشم و آرایش کنم و برم، خوبه؟ 

مانتوم رنگ روشنه و روش پر از سنگ دوزی و اینا. اشکال که نداره؟

نه ولی برای محکم کاری زیرش ی شومیز چیزی بپوش ک اگ بستر بود دربیاری چون معلوم نیس بازم 

من ک ملودی ک رفتم ی چمدون پر طلا خوندن چهار تا کف زدن پذیرایی وخدافظ 😐 لباساشون هم مانتو مجلسی بود کسی هم لباس در نیاورد

گلم فرقی نمیکنه چی بپوشی لباس شیک مجلسی بپوش فقط چون تو خونه اس لباس خیلی مجلسی مثلا برای تالار نپوش

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)