2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا احساس پوچی دارم

154 بازدید | 26 پست

من از مجردی شاغل بودم

الامم که ازدواج کردم کارمند بودم 

تااینکه باردار شدم میرفتم سرکار تا دوماهگی 

یهو فهمیدم بچه هام دوقلو ان و بدنم ضعیف و کارم سخت و فکری...

دیگه نرفتم ولی چون فشار کارم بالاست چیزی تو محل وار من به اسم استعلاجی نداریم سریع جایگزین میکنن.

الان شوهرم داشت میرفت اداره خوابم نمیومد گفتم منو برسون خونه ی مامانم دیدم همه میرن سرکار یه حس بد و پوچی بهم دست داد که چرا من خونه نشین شدم

حقوق نمیگیرم

خیلی حس بدی دارم

هم قبلا تو هزینه های خونه کمک میکردم هم پول تو جیبی خودمو داشتم الان احساس سرباری میکنم

کمی هم به خودت وقت و زمان بده خب تو وظیفه نداری تو خرج های خونه کمک کنی وقتی بچه نگه میداری یا کار خونه داری 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمی هم به خودت وقت و زمان بده خب تو وظیفه نداری تو خرج های خونه کمک کنی وقتی بچه نگه میداری یا کار خ ...

آخه خیلیا تو بارداری سرکار میرن

من بچه هام دوقلو شدن خیلی ترسیدم یه مدت خونریزی داشتم و الانم کمردرد اینا دارم چون بارداری دوقلو پرخطره منم سخت باردار شدم ترجیح دادم نرم

عزیزم در عوض حس شیرین مادری رو تجربه میکنی. به سلامتی بچت دنیا اومد کم کم شروع کن و خونه نشین.من بخا ...

واقعا عزیزم؟

شغلت چی بود ؟ الان نمیتونی بچه دار بشی؟

منم نمیخاستم بخاطر کارم بچه بیارم فعلا تا تکلیف قراردادم معلوم بشه ولی شوهرم همش میگفت من سن ام بالا میره آخه ۱۰ سال اختلاف سنی داریم 

من تا مدتها همین حسو داشتم. الان تقریبا ده سالی میگذره دیگه این حسم کمتر شده.شاید بگم صفر شده.... 

خودت محل کار هم تجربه کردی و الان خونه هم تجربه میکنی.

هیچ کاری ۱۰۰ درصد مزایا نداره و هیچ کاری همش عیب نیست.

خونه داری هم درجه بندی داره... یکسزی مزایا و یکسری معایب داره.

محل کار هم ۱۰۰ درصد عالی نبود؟ بنظرت سر کار رفتن همش مزیت داشت؟

قبول دارم که وقتی میری سرکار و پول میگیری یک حس مفید بودن داری. منم هنوز که هنوزه فکر میکنم سرکار رفتن و پول آخر ماهش حس مفید بودن به ما خانوما میده.

اما ته تهش ، کار هم همیشه عالی نیست . درقبال پولی که میدن، در دراز مدت ما خانوما فرسوده میشیم....

چه فکری؟دیگه نمیتونم برم دوقلو داشتن سخته

اینکه ممکنه نتونی بری سرکار 

سخته اما میتونی شاغل شی باز

فقط ممکنه طول بکشه

عوضش درست تربیت کن بچه هاتو چیزی که امروز کسی بهش توجه نمیکنه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
من تا مدتها همین حسو داشتم. الان تقریبا ده سالی میگذره دیگه این حسم کمتر شده.شاید بگم صفر شده.... خو ...

عزیزم شمام شاغل بودم بخاطر بارداری نرفتی؟

نه کارم که عالی نبود سخت بود و فکری قراردادی بودم حقوق خوبی نداشتم ولی خب کفاف یسری قسط ها و خرج خودمو میداد

من اگر جای شما بودم الان فقط به خودم و بارداری فکر میکردم.

چون منم موقع بارداری همش در حسرت کاری بودم که از دستش دادم ولی الان دیگه خیلی کم به کار فکر میکنم‌ .میدونم یک چیزایی از دست دادم و یک چیزایی به دست میارم‌....

اگر اوضاع مالی تون طوری هست که احتیاج نیست بری سرکار، میتونی با شوهرت قرار بگذاری یک مقدار پول هر ماه بهت بده . میدونم که این پول اصلا جای حقوقت نمیگیره اما حس خوبی میده....

من اگر جای شما بودم الان فقط به خودم و بارداری فکر میکردم.چون منم موقع بارداری همش در حسرت کاری بودم ...

میده بهم وای خب من کار می‌کردم کلی قسط داشتیم یک سومشو من میدادم لباسامو خودم میخریدم انگار پویا تر بودم الانم بنده خدا شوهرم قسطای منم افتاد گردنش و هزینه دوتا بچه منم درکش میکنم ازش چیزهای واجب رو فقط میخام

عزیزم شمام شاغل بودم بخاطر بارداری نرفتی؟نه کارم که عالی نبود سخت بود و فکری قراردادی بودم حقوق خوبی ...

اره . داشتم قراردادی میشدم اون زمان چیزی بود به اسم شرکتی... الان نمیدونم این شرکتیا هستن یا نه. ۱۰ سال پیش. ازدواج کردم و شهر دیگه ای رفتم و کارم از دست دادم. الان همه دوستام استخدام شدن. یعنی بعد از شرکتی قراردادی شدن....

یکسری مزایای خوبم از دست دادم. 

اره . داشتم قراردادی میشدم اون زمان چیزی بود به اسم شرکتی... الان نمیدونم این شرکتیا هستن یا نه. ۱۰ ...

دقیمت منم همین شرایطو داشتم دوسال دیرتر بچه می‌آوردم شاید قراردادم درسن میشد.

شوهرم میگفت سن مم داره میره بالا 

از طرفیم راحت بچه دار نشدم با کلی قرص و دارو بعد یکسال

میده بهم وای خب من کار می‌کردم کلی قسط داشتیم یک سومشو من میدادم لباسامو خودم میخریدم انگار پویا تر ...

چقدر خوبه که اینقدر درک داری... که حواست به شوهرت هست و میگی چیزهای واجب ازش میخوای.... میفهمم چی میگی.... قسط ها کی تموم میشه؟ قسط ها تموم شد میتونی ازش درخواست یک مقدار پول توی جیبی کنی. و اینم بگم بعد از سه سال که بچه دنیا اومدن میتونی بگذاریشون مهد....و دوباره بری دنبال کار بچرخی....

از اینجا که بودی یک نامه بگیر که یک مدت اینجا کار کردی و بعد از سه سال دوباره بگرد دنبال کار....

من اینجور وقتا میرم توی یوتیوب یا اینستا ، خیلی از خانومای خارجی هستن که خونه دار هستن. بچه ها صبح میبرن پارک، به خودشون میرسن ، لباسا میندازن توی ماشین و ... حس میکنم تنها نیستم خیلی ها دارن همون کاری رو میکنند که من میکنم....