2777
2789
عنوان

کیا تابحال اعتکاف رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست

قاشق و چنگال و لیوان و چاقو و یه پیش دستی بردار

حوله و یه دست لباس

شونه و کرم دست و شارژر و...

پتو و بالش و یه پتو مسافرتی برا اینکه بندازی زیرت جات مشخص باشه

اگه میخوای کنار دیوار بشینی زودتر برو

از اذان مغرب به بعد تا ۱۲ شب میتونی بری

امسال هزینه ثبت نامش چقدر شد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول باشه

ایرپاد 

شارژر 

گوشی صداگیر

دستمال کاغذی 

بشقاب و چنگال و قاشق و لیوان

تنقلات

کرم مرطوب کننده بدون بو 

عطر اینا نبری ها

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من ۴ بار رفتم🥺 امسال ازمون دارم نمیتونم برم التماس دعاسوال داشتی بپرس

😘💛اگه ممکنه بگید چه کارایی میکنن هر کس خودش جدا قرآن میخونه یا مراسمات دسته جمعی هم هست یا هر ...

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

قاشق و چنگال و لیوان و چاقو و یه پیش دستی بردارحوله و یه دست لباسشونه و کرم دست و شارژر و...پتو و با ...

ممنون هنوز ثبت نام نکردم بعد بهتون اطلاع میدم 💚

قبول باشهایرپاد شارژر گوشی صداگیردستمال کاغذی بشقاب و چنگال و قاشق و لیوانتنقلاتکرم مرطوب کننده بدون ...

مممنونم باشه 💛💚💚

😘💛اگه ممکنه بگید چه کارایی میکنن هر کس خودش جدا قرآن میخونه یا مراسمات دسته جمعی هم هست یا هر ...

مراسم دسته جمعی هم هست

مثلا ساعت ۱۰ اینا یه صوت ملایم مداحی مانند میذاشتن همه بیدار میشدن

بعد چند تا مهمون میومد یکی مشاور یکی کارشناس دینی و... حلقه تشکیل میدادن هر کدومو دوس داشتی شرکت میکردی

شب وسطش هم وفات حضرت زینب هستش مراسم خوبی میگیرن

قاشق و چنگال و لیوان و چاقو و یه پیش دستی بردارحوله و یه دست لباسشونه و کرم دست و شارژر و...پتو و با ...

عزمزمه نگاه کردم ۳۰۰ تومن هزینه ثبت نامه استان بوشهر هستم 

چقدر خوبه😍👌من قبلا رفته بودم فکر کنم از این بیشتر بودرفتی التماس دعا برای قبولیم دعا کن

باشه عزیزم حتما ❤️ به نظرت میشه اونجا درس خوند؟

باشه عزیزم حتما ❤️ به نظرت میشه اونجا درس خوند؟

مرسی🌹

اره میشه خوند سعی کن شب رو خوب بخوابی بعد سحر بخونی دو سه ساعت

من و دوستم جامون عوض شده بود و باهمم افتاده بودیم حرف میزدیم خیلی کم میخوابیدیم☹️😂

مرسی🌹اره میشه خوند سعی کن شب رو خوب بخوابی بعد سحر بخونی دو سه ساعتمن و دوستم جامون عوض شده بود و ب ...

😅چه خوش بوده باشه ممنونم