2777
2789
عنوان

نسل جدید چقدر اعتماد به نفس دارن

125 بازدید | 12 پست

۱۸ سالشه یه دعوارو حریفه 

ماچی نسل بر باد رفته 

ن بلدیم فحش بدیم ن از حق خودمون دفاع کنیم 

چون بد بارمون آوردن که دختر باید حیا داشته باشه 

الانم که به خودمون اومدیم کسی آدم حسابمون نمیکنه 

والا دنیا مال سلیطه هاس 

مارو خورون یه آبم روش 

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من دهه ی شصتیم 

از همون بچگی بهم میگفتن حیا واسه آدمای مظلومه . حقتو از حلقوم هرکی ازت گرفت بکش بیرون 🫥

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تو مینی بوس سرویس دانشگاه جمع دهه هشتادیا جمع. یارو دقیقا یک ساعت ایستاد تا بتونه مسافر کنار راننده ...

والا من هرچی دور برم دهه هشتادیع  سلیطه یکیش  خواهر خودم ۱۸ سالشه همه رو تو مشتش داره 

بعد من جرعت نداشتم تو ۱۸ سالگی با دوستم برم بازار

والا من دهه ی شصتیم از همون بچگی بهم میگفتن حیا واسه آدمای مظلومه . حقتو از حلقوم هرکی ازت گرفت بکش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای من مامانم میگه زشته دختر هرچی گفتن هیچی نگو

بابام میگه هرکی بهت زور گفت بزن لت و پارش کن دیه ش و من میدم🤣متاسفانه من علاقه شدیدی ب روش بابام دارم😂🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

والاااااا به خدا من زبون ندارم ک هیچ گریه ام میکنم 😐

متاسمانی منم یه بی زبونم 

الان که میام از خودم دفاع کنم هیچکدوم جدی نمیگیرن منو

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای من مامانم میگه زشته دختر هرچی گفتن هیچی نگوبابام میگه هرکی بهت زور گفت بزن لت و پارش ...

مامان بابام هردو روش بابای شما رو دارن 🤣🤣🤣

چون مادربزرگمم دختراشو همینجوری بزرگ کرده 🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان بابام هردو روش بابای شما رو دارن 🤣🤣🤣چون مادربزرگمم دختراشو همینجوری بزرگ کرده 🤣🤣

خیلی خوبه😍😍😍🤣🤣🤣🤣حالا تو فامیلای بابام هرکی هرچی بهم بگه بابام خودش جواب میده قبل از اینکه من دهن باز کنم😁

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه