2777
2789
عنوان

حالم ازاش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 82 پست
گلم هم خونه دارم هم ماشین ولی بچه هام خیلی ناراحت میشن بچه بزرگم همش گریه میکنه

واقعا باورم نمیشه ک موندی یعنی میتونی با همچین آدمی زندگی کنی باهاش رابطه داشته باشی با فکر اینکه با یکی دیگه بوده ب تو احساس تو فکر نکرده؟ بچه عادت می‌کنه فوقش هر سری می‌ره پدرش میبینه ی مدت پیشش میمونه بچه ها بزرگ بشن میرم سر زندگی خودشون الان بچه اس بهونه میگیره وقتی بزرگ بشن برن شما میمونی ی جوونی از دست رفته با ی شوهر خبانتکار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی برات تعریف کنم سرمن چی ها آورد بعد هافهمیدم بخاطردوست دخترش بود.....

عزیزم بنظرم قدر خودتو بدون ببین شما خودتم می‌تونستی مخفی از همسرت دوست پسر داشته باشی ولی متعهد بودی بهش ولی اون چی ؟تازه کلی هم از خرج شما زده واسه اون خانوم کادو ها گرفته 

ناراحت نشیا ولی وقتی بعد ۱۴ سال خیانت کرده و هنوزم عزادارشه ینی تنوع طلب نیس و ی کمبودی تو زندگی حس ...

طرف خیانت کرده شما میگی مشکل اسی باورم نمیشه هم جنس خودم این حرف بزنه شمای اسی بودی خودت مقصر میدونسی😳😳😳😳😳😳😳

واقعا باورم نمیشه ک موندی یعنی میتونی با همچین آدمی زندگی کنی باهاش رابطه داشته باشی با فکر اینکه با ...

من باهاش رابطه ندارم مشکل جنسی داره 

موندم خودم بچه هام بزرگ کنم باباشون نمیخاداینارو

حالا اصن همین رابطه دو هزاری ام باشه چه تماس ها که برقرار نشده اصن فکر اینکه شوهرم آدم حرفای عاشقان ...

ب نظرم گفتن این حرفا دردی از این بنده خدا دوا نمیکنه حالا ک ب هر دلیلی تصمیم گرفته بمونه باید با حرفامون کمکش کنیم ک از این موندن آسیب بیشتری نبینه صحبت دوتا بچه و آیندشون درمیونه بالاخره

طرف خیانت کرده شما میگی مشکل اسی باورم نمیشه هم جنس خودم این حرف بزنه شمای اسی بودی خودت مقصر میدونس ...

نه راست میگه مشکل ازمن بود خرج نمیکردم هیچی ازاش نمیخاست هربی احترامی مامانش بهم میکردبخاطرشوهرم هیچ نمیگفتم

ب نظرم گفتن این حرفا دردی از این بنده خدا دوا نمیکنه حالا ک ب هر دلیلی تصمیم گرفته بمونه باید با حرف ...

حقیقتا شما راست میگی ولی  این آقا حتی بچه هاشم نمی‌خواد خیلی زوره 

ب نظرم گفتن این حرفا دردی از این بنده خدا دوا نمیکنه حالا ک ب هر دلیلی تصمیم گرفته بمونه باید با حرف ...

من که جوونیم رفت بایه مردمشکل داره جنسی بعدشم که خیانت کرد انقدرمیل جنسیم سرکوب کردم الان دستش بهم بخوره جیغ میزنم فکرمیکنم بهم تجاوزشده 

موندم خوشبخت شدن بچه هاموببینم پیریشوازاش بگیرم

نه راست میگه مشکل ازمن بود خرج نمیکردم هیچی ازاش نمیخاست هربی احترامی مامانش بهم میکردبخاطرشوهرم هیچ ...

بنظرم ب حرفم فکر کن برو پیش مشاور نمیشه ک تا آخر عمرت با این آدم زندگی کنی بدون احساس بعد یه مدت آدم افسردگی شدید میگیره بچه هات بزرگ میشن تنها میشی الان ک جوونی این آدم سمی از زندگیت بیرون کن بفکر خودت و جوونیت باش 

من که جوونیم رفت بایه مردمشکل داره جنسی بعدشم که خیانت کرد انقدرمیل جنسیم سرکوب کردم الان دستش بهم ب ...

عزیزم همیشه یادت باشه تو زندگیت اول خودت مهمی بعد بچه هات به خوشبختی خودت فکر کن اون کاری که دوست داری رو انجام بده

من که جوونیم رفت بایه مردمشکل داره جنسی بعدشم که خیانت کرد انقدرمیل جنسیم سرکوب کردم الان دستش بهم ب ...

الهی ک بچه هات اونقدری خوشبخت بشن ک از دیدن شادی و موفقیتشون تموم سختی هات از یادت بره عزیزم❤️