2777
2789
عنوان

حالم ازاش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازهمون موقع عزادار شدچه بلایی سرمن آورد

کاش میشد دردی ازت دوا کنم 

ولی حیف من کجا و درد تو کجا 

فقط میتونم دست به دامن خدا بشم که کمکت کنه 

حتما دعات میکنم عزیز دلم 🥺💔

تنوع طلب ها اصن عاشق نمیشن ینی این اداهایی ک همسر اسی درمیاره بیشتر مربوط ب عشق و عاشقی های دوزاریه ...

آره طرفش خیلی حرفه ای بود کلی هم ازاش پول وکادو گرفته بود شوهرمنم یه حرومزاده  واقعی بود

احساس میکنم همه زنایی ک تو ایران بهشون خیانت شده بچه رو بهونه میکنن اگه ی درصد احتمال این داش ک بدون حمایت مالی اون نرخر زندگی کنن ول میکردم میرفتن اگه واقعا میتونی از همه نظر مستقل شی بچه رو بهونه نکن

تنوع طلب ها اصن عاشق نمیشن ینی این اداهایی ک همسر اسی درمیاره بیشتر مربوط ب عشق و عاشقی های دوزاریه ...

حالا اصن همین رابطه دو هزاری ام باشه چه تماس  ها که برقرار نشده اصن فکر اینکه شوهرم آدم حرفای عاشقانه که بهت میزد به یکی دیگه ام بزنه ادمو داغون می‌کنه اصن تازه واسش ناراحتم هست اصن شما بودی به همین آدمی فرصت دوباره میدادی؟اصن این آدم دو تا بچه داره نباید یکم خود دار میبود؟

احساس میکنم همه زنایی ک تو ایران بهشون خیانت شده بچه رو بهونه میکنن اگه ی درصد احتمال این داش ک بدون ...

گلم هم خونه دارم هم ماشین ولی بچه هام خیلی ناراحت میشن بچه بزرگم همش گریه میکنه

گلم هم خونه دارم هم ماشین ولی بچه هام خیلی ناراحت میشن بچه بزرگم همش گریه میکنه

عزیزم من خودم دقیقا این داستانی که شما میگی رو زندگی کردم همین اتفاق واسه مادر پدر من افتاده اگه اونا طلاق می‌گرفتن من الان از نظر سلامت روان انقد داغون نبودم 

حالا اصن همین رابطه دو هزاری ام باشه چه تماس ها که برقرار نشده اصن فکر اینکه شوهرم آدم حرفای عاشقان ...

هی برات تعریف کنم سرمن چی ها آورد بعد هافهمیدم بخاطردوست دخترش بود.....

آره طرفش خیلی حرفه ای بود کلی هم ازاش پول وکادو گرفته بود شوهرمنم یه حرومزاده واقعی بود

ناراحت نشیا ولی وقتی بعد ۱۴ سال خیانت کرده و هنوزم عزادارشه ینی تنوع طلب نیس و ی کمبودی تو زندگی حس میکرده ک جذب اون مار خوش خط و خال شده ب نظرم سعی کن یکم رو خودت کار کنی و نفرت و کناربزاری و بخاطر همون بچه هایی ک موندی زندگیتو ی جور دیگ بسازی چون با چیزایی ک میگی انگار شوهرت تو ی برزخ گیر کرده و تنها کسی ک میتونه نجاتش بده تویی اول ببخش و بعدم رو ایرادات کار کن بقیش خود ب خود درست میشه

عزیزم من خودم دقیقا این داستانی که شما میگی رو زندگی کردم همین اتفاق واسه مادر پدر من افتاده اگه اون ...

میدونم بخاطرهمین تصمیم گرفتم دیگه گریه های منونبینن یه مادرشادباشم براشون ولی به خودمم قول دادم کمرشوهرموبشکنم