2777
2789
عنوان

دوست داشتین الان چندسالتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 74 پست

یه بار یه نفر ازم پرسید ترجیح میدی به آینده سفر کنی یا گذشته؟! 

بدون فکر کردن گفتم هیچ‌کدوم! فقط حال! 

من دوست دارم لحظمو زندگی کنم. 

خلاصه که سنم همینه. 

هر سنی ماجراهای خودشو داره 

فقط باید یاد بگیریم که لحظه هامون رو درست و به جا زندگی کنیم💖

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
میدونی دلیل اصلیش کنکور درس امتحان امسال دومین سالیه موندم پشت کنکور خنگگگگگگ شدم هرچی میخونم نمیفهم ...

عزیزم

اینکه میگن رتبه کنکور تا دوسال معتبره درسته؟

یعنی من اگه امسال رتبه خوبی نیارم با رتبه پارسالم میتونم انتخاب رشته کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتخاب رشته ای که هم آینده داره و هم علاقه بش داریانتخاب دوستان خوبیادگیری یه مهارت یا هنریه ازدواج ...

مرسی ازت دقیقااااا اینا خیلی مهمه 

ببینین من الان سال دوم که میمونم پشت کنکور هدفم پزشکیه وعاشق این رشتم 

ولی ازدید اطرافیان بهش نمیرسم چون تجدیدی دارم 

بعد امسالم باتوجه به پایم نمیرسم بهش 

بنظر شما برم رشته ای که دوست ندارم 

۳۰سالگی حسرت نمیخورم ؟؟

شما الان حسرت چیزیو میخورین یانه

تو الان تو بهترین سنی اشتباه نکن الان من ۲۹ سالم اگه ب سن تو برمیگشتم بیشترین تلاشم میکردم

من فقططط دلیل اصلیم 

کنکور امتحانات لعنتیه 

ببینین من الان سال دوم که میمونم پشت کنکور هدفم پزشکیه وعاشق این رشتم 

ولی ازدید اطرافیان بهش نمیرسم چون تجدیدی دارم 

بعد امسالم باتوجه به پایم نمیرسم بهش 

بنظر شما برم رشته ای که دوست ندارم 

۳۰سالگی حسرت نمیخورم ؟؟

شما الان حسرت چیزیو میخورین یانه

میدونی دلیل اصلیش کنکور درس امتحان امسال دومین سالیه موندم پشت کنکور خنگگگگگگ شدم هرچی میخونم نمیفهم ...

آره عزیزم میفهمم چی میگی کنکوریا اکثرا این حسارو دارند درکت میکنم.نگرانش نباش حرصشو نخور آسون بگیر این روزام میگذره و بعدش حسرت میخوری که چرا قشنگ از این سنت که بهترین سنه استفاده نکردی و با کابوس کنکور هدر رفت.من یه دوست داشتم بعد ۴ سال که پشت کنکور بود تونست رشته‌ی مورد علاقشو بیاره.دیر نمیشه.تلاش کن و حرص نخور که بتونی تمرکز کنی مطمئنم میتونی❤️💪

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
چطوری آشنا شدید؟

داشتم از مدرسه میومدم تو راه دیدمش شماره داد یه هفته بعد زنگ زدم هشت ماه دوست بودیم بیرون اصلا نرفتیم یعنی من نمی‌رفتم باهاش .چندیارم کادو برام گرفت گفتم نمی‌خوام مثل چی میترسیدم فقط تلفن پیام 

یه بارم گفت  عکستو بده گفتم دیگه به من زنگ نزن خیلی ترسو بودم یه هفته بود قهر بودیم یهویی اومد خواستگاریم البته مامانش با خواهرش منم نمی‌دونستم مامان اونه 

من فقططط دلیل اصلیم کنکور امتحانات لعنتیه ببینین من الان سال دوم که میمونم پشت کنکور هدفم پزشکیه وعا ...

بنظرم ی رشته بخون ک زودتر وارد کار بشی بتونی پول پسنداز کنی بر آینده ات یعنی سعی کن هر رشته ای میری شاغلم باشی وگرنه دوره طلایی از دست میدی و ب خودت میای میبینی فقط درس خوندی و مدرک داری شغل سختی انتخاب کردی ک متاسفانه تو کشورمون قدرش نمیدونن باید سختیا و مشکلات همه جانبه اش بسنحی