2777
2789
بخدا که فیک بود پسرا این وقت شب از این ک*خل بازیا در نمیارن همشو خودش داشت می‌نوشت😂

آره بابا دقیقا😂منو باش اینقد خوابم میومد تازه همون اول شک کردم فیکه ولی گفتم شاید یه درصد حقیقت باشه بمونم و کمکش کنم اه اصن خوابم پرید😂🤦‍♀️واقعا نمیدونم قصدشون از این چرتاپرتا و تاپیک فیک چیه مثلا وقتی پر بازدید میشند مدال بهشون میدند؟چرا مردمو سرکار میذارند مریضند اصن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐🤦‍♀️خدایا من نمیفهمم دنبال جنجالینمنظورم از شما جمع نبود منظورم اون دسته از دخترای ساده بود ک از ...

❤️🫂🫶🏻

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
آره بابا دقیقا😂منو باش اینقد خوابم میومد تازه همون اول شک کردم فیکه ولی گفتم شاید یه درصد حقیقت باش ...

واای نگو منم مثلا میخواستم امشب زود بخوابم خواهر ما هر چی میخوریم از این دل سادمون میخوریم 🤕😂

اون که صدرصد من تا بهش گفتم شمارشو بده بدم بابام نظامیه سریع رفت اون اسکرین اخر رو اورد ک شوخی بودهو ...

وای آره دیدم😐😂🤦‍♀️اصلا از همون اول معلوم بود الکیه.بهش میگفت عاشقتم بعد یه دقیقه بعدش فوشش میداد بعد دوباره میگفت آخه منکه عاشقتم😐😐😐بعد پسره بعد دوسال رابطه همچین شوخی‌ای باهاش کرد و بهش گفت هرزه و … بعدم گفت بیا بغلم😐😐😐اصلا با عقل جور درنمیاد.

آره دقیقا هستند حتی بدترم هستند ولی خب اون تاپیک فیک خاااااالص بود😂🤦‍♀️

البته من خوشحالم که فهمیدم فیک بود اگه نفهمیده بودم چقدر غصه و حرص میخوردم براش🥺

ولی خب اسکلمون کرد دیگه😐🤦‍♀️ 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
واای نگو منم مثلا میخواستم امشب زود بخوابم خواهر ما هر چی میخوریم از این دل سادمون میخوریم 🤕😂

وای بخدا منم همینطوووور بابام ظهر دعوام کرد که چرا اینقد شبا دیر میخوابی گفتم نه قول میدم از امشب زود بخوابم حالا خبر نداره که ساعت ۴:۱۵ و من تو نی نی سایت یکی اسکلم کرد نذاشت امشبم زود بخوابم🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا دقیقا همینه😂🤦‍♀️

وای آره دیدم😐😂🤦‍♀️اصلا از همون اول معلوم بود الکیه.بهش میگفت عاشقتم بعد یه دقیقه بعدش فوشش میداد ...

ببین گلم من بابام یچیزایی تعریف میکنه واقعا آدم برق از سرش میپره این تازه در برابر خیلی چیزا هیچی نیست

ولی خب این دسته تاپیک های فیکم بعضی وقتا بد نیست

باعث میشه با واقعیت ها رو به رو بشیم

دقیقا عین سریالایی که میبینیم و کم و بیش یه سکانس هاییش چیزای به یاد مونی بجا میزارن اینجور تاپیک های فیکم جنبه آموزشی دارن که به هر کسی اعتماد نکنین

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

ببین گلم من بابام یچیزایی تعریف میکنه واقعا آدم برق از سرش میپره این تازه در برابر خیلی چیزا هیچی نی ...

بله عزیزم میدونم دوره زمونه خیلی بد شده و اوناییکه مثل بابای شما شغلشون با این چیزاس بیشتر میدونند.

دقیقا همینطوره درسته وقتمون هدر رفت و سرکارمون گذاشت ولی بقول شما برامون درس شد که واقعا همچین آدمایی هستند و باید حواسمونو جمع کنیم.ایشالا برا دخترایی که کم سن هستند و سنشون اوج این چیزاس بیشتر درس بگیرند.