2777
2789

وای بس کنید توروخدا چرا اینقد ساده‌اید شماها فیک بود سرکاری بود یه ساعت بود اسکلمون کرده بود وقت هممون هدر رفت تازه بازم شماها دنبال اینید برید بهش کمک کنید؟!!!اسکل بود اصن دختره ماهارم اسکل کرد.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای بس کنید توروخدا چرا اینقد ساده‌اید شماها فیک بود سرکاری بود یه ساعت بود اسکلمون کرده بود وقت همم ...

هستن اونجور پسرا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
گفت دختری که میره خونه هرز‌. :))

خب راس میگه دیگه این رفتار و کردار خودتونه که باعث میشه راجبتون چی فکر کنن

شما از روی عشق و علاقه و اعتمادی که دارین حاضر میشین اینکارو کنین ولی پسرا یع جور دیگ فکر میکنن

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

خب راس میگه دیگه این رفتار و کردار خودتونه که باعث میشه راجبتون چی فکر کننشما از روی عشق و علاقه و ا ...

اره جانم،شوخیشو میگم

(شما) رو جمع نبند لطفا

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
وای بس کنید توروخدا چرا اینقد ساده‌اید شماها فیک بود سرکاری بود یه ساعت بود اسکلمون کرده بود وقت همم ...

اون که صدرصد من تا بهش گفتم شمارشو بده بدم بابام نظامیه سریع رفت اون اسکرین اخر رو اورد ک شوخی بوده

ولی واقعا هستن اینجور ادما

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

اون که صدرصد من تا بهش گفتم شمارشو بده بدم بابام نظامیه سریع رفت اون اسکرین اخر رو اورد ک شوخی بودهو ...

💔💔💔💔💔

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

بخدا که فیک بود پسرا این وقت شب از این ک*خل بازیا در نمیارن همشو خودش داشت می‌نوشت😂

بخدا که فیک بود پسرا این وقت شب از این ک*خل بازیا در نمیارن همشو خودش داشت می‌نوشت😂

داره جذب میکنه این جور روابطو

اره جانم،شوخیشو میگم(شما) رو جمع نبند لطفا

😐🤦‍♀️

خدایا من نمیفهمم دنبال جنجالین

منظورم از شما جمع نبود منظورم اون دسته از دخترای ساده بود ک از عشق و علاقه تن ب هر کاری میدن

هستن اونجور پسرا

بله عزیزم نمیگم که نیستند حتی بدترشم هستند ولی اون تاپیک فیک بود اصلا از همون اول مشخص بود فیکه.من از همون اولم باور نکردم ولی بازم گفتم شاید یه درصد راست باشه و موندم و کمک کردم ولی دست آخر مطمئن شدم فیکه.نه بچه‌ایم نه گوشامون مخملیه.یه بچه میدید میفهمید الکیه.پسره چرت و پرت میگفت تازه جوابای دختره چه به ما چه به پسره چرت و پرت‌تر بود.وقتی چندتا گفتند شمارشو بده که بگیم بابامون و شوهرامون پدرشو در بیارند سریع خودشو لو داد.

تازه تاپیکاشو دیدم همین چندوقت پیش گفته بود ۱۸ سالمه ولی سنشو زده بود ۲۰ خودشم تو تاپیک الانش گفت ۲۰ سالمه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏