2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 150 پست

دنبال بهانه ای ها

خودت اول رفتی پیش عروس عموی شوهرت نشستی 

بعدم درست نیست  بلند شدی برقصی  مادرشوهرت شاباش بده چون این تصور پیش میاد که اون شاباش داده که بقیه م بدن 

لطفا از اول دنبال حرف نباش که از چشمشون بیفتی 

بعدم چرا رفتی برا نامزدت ماجرا رو تعریف کردی 

اول کاری دنبال از چشم انداختن  مادر خواهرش نباش

شاباش نمیدن معمولااا یه پولی رو دور سرش میچرخونن که از چشم بد دور باشهمیتونستن بهت تعارف کنن بیا پیش ...

نامزدم رفته ب مامانش گفته چرا اینکارو کردی اونم قسم خورده منظوری نداشتم چون یکی مریض بود پیشم و رویا داشت با عروس عمو صحبت می‌کرد نگفتم

حای مادرشوهرم خوب نبود 

ولی خب میتونستن ک بهم بگن بیا برقصیم نگفتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم می.ه نرو خونشون دیگه من هرهفته پنجشنبه ها میمونم خونشون شب ها این بار به نامزدم گفتم هیچ وقت ...

😂 واقعا برای یه چیز به این کوچیکی میخوای قهر کنی نری خونشون؟ حس نمیکنی داری بچگونه رفتار میکنی؟ برای چیز به این کوچیکی دعوا میکنی پس با اتفاقات آینده قراره طلاق بگیری .

به حرف مادرت گوش نده . اگه ناراحت شدی کافیه سرسنگین باشی درحد قهر نبوده

...🥀🍂

مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

نمیدونم شاید شما رسم داشته باشید ولی ما هم فقط توی عروسی خودمون بهمون شاباش میدن بقیه عروسیا اگه مادرشوهر خیلی عروسشو دوست داشته باشه یه پولی دور سرش میچرخونه ک بلا ازش دور باشه بعدم اونو صدقه میده 

ببین عزیزم بذار اول زندگی یه چیزی بهت بگم خواهرانه اگه دوست داشتی انجام بده.اولا که انتظار نداشته باش همه اونطور که تو دوست داری برخورد کنن همه که مثل شما فکر نمیکنن.یعدم برای آرامش زندگیت سیاست داشته باش از همین اول هرچی شد به همسرت نگو مامانت فلان کرد خواهرت فلان کرد این باعث میشه که همسرت فکر کنه تو اونا رو مثل خانواده خودت نمیدونی و از فردا هر اتفاقی که بیفته طرف مامانشو میگیره چون فکر میکنه تو باهاشون دشمنی،خواهرانه میگم اگه میخوای زندگی آرومی داشته باشی پیش همسرت خویشتن داری کن.خوشبخت باشی عزیزم

بنظرم خیلی حساسی اصلا چیز خاصی نبود ‌ سمت ما که شاباش نمیدن مگه اینکه تالار باشه یا جشن عقد و عروسیب ...

نامزد که بودم وقتی دعوت میشدم چون شاغل بودم یکم دیر میرفتم مراسم مامانش خودسو بقدریییی میگرفت حتی باهام دست هم نمیداد چه برسه پیشش بشینم واقعیتش منم ازشون سرتر بودم خیلی زیاد 

الان عکسها رو که نگاه میکنم میبینم تو مراسمهتی مختلط من مثلا یه لباس خوشگل پوشیده پوشیدم مادرشوهر و جاریم چادرسر کردن

بعد چند سال چادر رو گداشتن کنار با مانتو ! ولی من همون پوشش چند سال قبلم رو حفظ کردم 😂😂

واقعا هم سطحشون نبودم که کنارشون ننشستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بنظرم خیلی حساسی اصلا چیز خاصی نبود ‌ سمت ما که شاباش نمیدن مگه اینکه تالار باشه یا جشن عقد و عروسیب ...

آخه 

۱_ وایستادن باهم بریم اونا رفتن من بعدش تنهایی رفتم

۲_پاشد رفت ب منم میگفتم بیا بریم اون طرف بشینیم

۳-خواهرشوهرم و مادرشوهرم پاشدن رقصیدن بهم نگفتن بیا برقص 

عزیزم چون اولشه هنوز رفتارشون دستت نیومده ممکنه ناراحت بشی اما از نظرمن چیزی نیست ک بزرگش کنی. رو ز ...

اره درسته خورم حساسم اونجا خیلی اذیت شدم اصلا بهم توجه نمیکردن

مادرشوهرم ب نامزدم گفته بزار ببینمش بپرسم ببینم چی شده چجوری جمعش کنم چی بگم

نامزدم رفته ب مامانش گفته چرا اینکارو کردی اونم قسم خورده منظوری نداشتم چون یکی مریض بود پیشم و رویا ...

از الان دشمن تراشی نکن و مراسمات و اتفاقات زنانه رو به همسرت توضیح نده خودت حلش کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آخه ۱_ وایستادن باهم بریم اونا رفتن من بعدش تنهایی رفتم۲_پاشد رفت ب منم میگفتم بیا بریم اون طرف بشین ...

جز اولی بقیش مهم نبوده

رفتار های بعدیشونو ببین بعد .

همین اول هی پیش نامزدت گله کنی یهو میبینی پشت خانوادش درمیاد و بهت میگه که الکی گیر میدی و ..

...🥀🍂