2777
2789

تست بارداری دادم. جوابش هنوز نیومده. نمیدونم حسم چیه . گیج و منگ شدم

با اینهمه مشکلات چجوری بزرگش کنم؟ چیکار کنم؟ شوهرم پول نداره. خودم با پول خودم باید بزرگش کنم؟ عملا احساس تنهایی میکنم. موقع حاملگی هم نمیتونم راحت کار کنم. هنوز به اهدافم نرسیدم. از یه طرف هم دلم واقعا بچه میخواد.به نظرتون چیکار باید بکنم؟

تبریک میگم الهش شادی و برکت بیار‌صحیحو سالم باشه .زیر سآیه ی پدر مادر بزرگ بشه🙏🏻🙏🏻💖💖💖💖🧿🌹🌹🌹🌹

بسپار به خدا حتما خوشحال میشه سوپ رایزش کن 🥰😍

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
تبریک میگم الهش شادی و برکت بیار‌صحیحو سالم باشه .زیر سآیه ی پدر مادر بزرگ بشه🙏🏻🙏🏻💖💖💖💖🧿🌹🌹 ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️❤️

جوابش هنوز نیومده . خیلی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول بیبی چک میزدی تا جواب آزمایش بیاد آدم دلش آب میشه

باورت میشه اصلا حسی ندارم؟ فقط حس گیجی و منگی دارم. بیبی چک زدم چند روز پیش، منفی بود. اما همه ی علائم بارداری رو دارم.